Arkadaşlar.Bizler burda edepbi ve adablı bir şekilde laf yarışı yapıcaz.Dalga geçerek güldürerek.Herkes bir üstteki kişiye karşılık olarak bir dizi laf söylicek.İlk ben
Burası oyunsitesi Herkesin aklında Kariyer meselesi Günde 300 mesaj yaz Farketmez Çünkü bazıları Tek mesajla çok Şey Anlatır.
Ben Böle basit bir şeyy sıra sizde.Hade bakalımmm xD
Bazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gittiBazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gitti
Arkadaşım Terbiye içinde dedim sen ne yapıyorsun.Bizde küfür bilioz ama etmioz
Bazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gittiBazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gitti