Sitenin gidiş hatı çok kötü arkadaşlar.Biz konu açıyorum 1 ay sonra tek bir cevab geliyor.Çok bölüm var ama ilglenen az.Bende bu yüzden 2 aydırfalan siteye girmiyorum.Nedeni bir konu açtığımda adamlar bakıyor ama mesaj atmıyor.Bir saol demiyor.Bir öneride bulunmuyor.
Sitenin gidişi kötü arkadaşlar.İnsanların ilgisizliği benide siteye ilgisiz yaptı.Site zarzor ayakta duruyor.Konuyu buraya koymanın sebebide hemen herkesin gözüne batsın.
Valla benden bu kadar artık girmicem banlarmısınız silermisiniz bilmiom artıkda.Buna mesaj attıktan sonra ne edecekseniz yapın.
Bazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gittiBazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gitti
Sende haklısın bende ara sıra giriyorum ama konulara falan cevap yazmıyorum.Forum her geçen gün dahada batıyor.ßunu engelliyebiliriz ama engelliyemiyoruz. =( Hep paylaşım yapsak düzeltme imkanımız var ama oda çok zor...
4-5 yıl once hergun gırdıgım sonraları ayda yılda 1 baktıgım oyunsitesi bırden aklıma geldi gireyim dedim.Biraz ölmüş gibi duruyo.Umarım canlanır.Herkese selamlar...
Forumu, sitenin kendisi sanmaktan vazgeçin lütfen. Sitenin genel ziyaretçi sayısı her zamanki ortalamasını koruyor, fakat foruma katılım az oluyor. Bunu da hep beraber sağlayabiliriz ancak...
Hadi canlandıralım şu forumu ya, hiç bir site os'deki tadı vermiyo. 10 yaşında üye olmuştum buraya çoğu şeyi burdan öğrendim, çok üzücü oluyo forumu böyle görmek.