AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Barbar Conan Sinemalara Tekrar Geliyor!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 12/07/2010 :  21:22:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Robert E. Howard'ın romanından esinlenerek sinemaya uyarlanan Conan The Barbarian (Barbar Conan), 2011'de vizyona girmek üzere yeniden çekiliyormuş. Bu sefer Conan'ı oynayacak kişi Arnold Schwarzenegger değil tabii. Conan'ı canlandıracak isim Jason Momoa. Filmden ilk Conan görüntüsü de şu: http://media2.firstshowing.net/firstshowing/img/conan-momoa-firstlook-fullphoto.jpg

Günümüz film teknolojisiyle bayağı sağlam bir film olacağı kesin gibi.

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 13/07/2010 :  02:58:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Elemanı tanımam ama Arnold'dan daha iyidir :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 13/07/2010 :  10:29:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Altı üstü barbar rolü, ne fark eder ki iyi olması. Rolü bana verseler ben de hakkıyla oynarım :P

Bence hiç gerek yoktu yeniden çekilmesine, şahsen Barbar Conan'ı izlemeye sinemaya asla gitmem. Dünyaca ün yapmasına rağmen 80'lerdeki çekimini de beğenmemiştim. Hulk'ın başına gelenleri hepimiz hatırlıyoruz. Bana göre fiyaskoyla sonuçlanacak.

Aynı görüşüm müzik için de geçerli. Elvis yeniden dünyaya gelse yüzüne bakmam. Geçmişte olan geçmişte kalsın, öyle güzel. Holly yeni projeler üretemediğinden olsa gerek iyice sapıttı.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 13/07/2010 :  11:32:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir 50 yıl sonra hala yaşıyor olursak, Yüzüklerin Efendisi'nin bile yine, o zamanki teknolojiyle çekildiğine şahit olabiliriz. Of o da ne şahane olur ama, 4 boyutlu falan olur. Shire'ın, Mordor'un içinde gibi izleriz artık.
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 13/07/2010 :  17:22:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hehe, Allah uzun ömür versin ne diyeyim :)

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 13/07/2010 :  18:51:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Amin cümlemize. :)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu