|
Yazar |
Konu |
umutcanuğuz
Seçkin Üye
Turkey
İleti 905 |
İletim - 12/07/2010 : 23:41:53
|
İzleyen var mı çok merak ediyorum doğrusu, zira hak ettiği ilgiyi asla görmediğini düşündüğüm bir dizi..
Dexter Dizisi Dexter Dizisi Dexter Dizisi |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
|
CrAzY_IVAN
Editör
İleti 6191 |
İletim - 13/07/2010 : 00:03:25
|
Konusu ve dizinin havası beni hep çekiyor da, bir türlü başlayamıyorum. Dediğin gibi aslında hakettiğini yakalayamıyor sanırım. Kaçıncı sezonda şu an? |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye
Turkey
İleti 905 |
İletim - 13/07/2010 : 01:00:34
|
5. sezon 26 Eylül'de başlıyor( bir iki gün hata payı :D ). Başrol oyuncusu Michael Hall lenfoma olduğu için çekimler gecikmişti, sağlığına kavuştuğu söyleniyor. Zira çekimler başlamış ve 5. sezon fragmanı hazırlanmış bile. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
|
|
inter_23
Yönetici
Turkey
İleti 1749 |
İletim - 13/07/2010 : 01:16:10
|
Dexter Morgan, bir katil polis =) Mükemmel bir dizi.. Ama evlendi iş bozuldu üstad =) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye
Turkey
İleti 905 |
İletim - 13/07/2010 : 16:19:11
|
Konunun şu ana kadar beni sıkmaması çok ilginç. Seri katil gibi bir konuyu ben küçüklüğümde bırakmıştım. Bunda en büyük pay olayları sıradan ilerlemesi, sürekli bir değişim ve kaos ortamının hakim olması. Her sene yardımcı başrol oyuncularıyla hikayenin örülmesi. |
Sunay Akın |
|
|
NİCKYOK
Seçkin Üye
Turkey
İleti 640 |
İletim - 27/07/2010 : 01:12:17
|
Lost ve Dexter şu ana kadar izlediklerim arasında en beğendiklerim ve beni en çok etkileyen diziler oldu.Lost bitti.Dexter 5.sezonuyla 26 Eylül'de gelecek.
İzlemeyen herkese tavsiye ederim.Dizinin başrol oyuncularından Michael C.Hall'ın önü çok açık,geleceğin oyuncularından olacak.İzlemeyenlere söyleyeyim ilk sezonun ilk 5 bölümü biraz sıkıcı gelebilir.Fakat esas Dexter 1x6 ile başlar.Dizideki en sevdiğim olay Dexter'ın kendi iç sesi,mükemmel geliyor bana.
Dizi neredeyse her sene Emmy'e aday oluyor.Çeşitli yerlerde ödülleri var Saturn vs.
Michael C.Hall geçen sene ödülü aldı Emmy'de.Dexter Morgan karakteri en orjinal karakter seçildi. |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
|
|
Konu |
|
|
|
|