AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Beşiktaş ve Transferleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 17/07/2010 :  13:23:19  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu sene başkan Yıldırım Demirören'in "tüpler benden" yaklaşımıyla Beşiktaş'ta çok büyük transferler yapılıyor. Ricardo Quaresma ile başlayan transfer serisinin 2. halkası haftaya Guti ile devam edecek. Ve İspanya'daki davası sonuçlandıktan sonra büyük ihtimalle Raul ile 3'lenecek. Senelerce "halk takımı" havasına girmiş Beşiktaş'ın çizgisinden kayması elbet tartışılabilir; ancak bu transferlerin Beşiktaş'a katkıda bulunacağını düşünüyorum. Ayrıca gelen oyuncularla ligin reklamı da yapılmıyor değil.

Vikingour maçında hiç durmadan bir sağ açığa bir sol açığa geçen Quaresma zaman zaman ortaya da gelerek top dağıtımına yardımcı oldu. Ayrıca dakikada bir yaptığı hareketlerle İnönü'yü ayağa kaldırmayı da ihmal etmedi. :) Vikingour güçsüz bir takımdı, evet; ancak oyuncular da antrenman yapmaya çıktılar o maça. O maçla bir şey denilemez derseniz bunu da düşünün.

Sonuç olarak çizgisinden biraz ödün vermesiyle Beşiktaş'ın takımı güçlendirme, ligin reklamını yapma ve yeni teknik direktör Schuster'in hedef olarak UEFA kupasını koymasıyla bu sene alacağı başarılarla iyi bir değiş-tokuş yaptığını düşünüyorum. Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum.

Ha aklıma gelmişken, bu işin bir de dezavantajı var. Quaresma rakiplerini aptallaştırıyor yaptığı hareketlerle ancak beki İbrahim Üzülmez de onun rakibe yaptığı hareketleri yiyip iptal olabilir bazen ;D

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 19/07/2010 :  01:01:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer Beşiktaşın yeni teknik direktörü, Del Bosque gibi ispanyol futbolu oynatmaya kalkarsa tahminimce yine başarısız olur. Üzülerek söylüyorum ki; Q 7 çok sık sakatlanacak. Çünkü bizim ligimiz İtalya kadar olmasa da sert bir lig. Bodoslama dalma diye nitelendirilen mücadeleler oluyor.

Böyle güzel transferler bizim için çok güzel. Çünkü ne kadar bilinen oyuncu gelirse, izlenme oranı da artar. Böylece belki de ilk 5 lig arasına girebiliriz.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 20/07/2010 :  19:47:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Beşiktaş'ta Yıldırım Demirören yönetimi uzun yıllardır ilk defa bir transfer sezonunda taraftarını sevindirdi. Öncelikle hücum futbolu istiyorduk bunu schusterle gerçekleştirdi. Ardından bitmek bilmeyen q7 sevdamızı da mutlu sona ulaştırdı. En sonda guti gibi muhteşem bir futbolcuyu aldı. Forvet arayışlarına da başlandı. Şimdi tek sorun ise yabancı kontenjanı. Bugün Tello Eskişehirle anlaştı. Tellodan önce gitmesi gereken futbolcuların olması nedeniyle bu transfer tartışılır ama bir Beşiktaş fanatiği olarak Tello'nun isteksizliğinden ve maç seçmesinden bıktım.Yabancı sıkıntısı hala sürüyor. Büyük ihtimal zapo ve finkte yeni sezonda yer almayacak.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000