Makyajının iğrenç olduğunu söyleyebilirim. Reklam hakkında olmadı yorum ama; reklama dikkat çekmek için Beren Saat'i çıkarıyorsan dikkatimi çeker arkadaş :D
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Aşk-ı Memnu'da Bihter rolünden, Patos'ta oradan buraya uçan kız haline gelmesi epey büyük bir "düşüş" gibi gözükse de, oyunculuk kariyerinde böyle düşünmek yanlış olur. Dünyanın da parasını aldığını da hesaba katarsak, normal. :)
Daha çok görürüz kendisini. Tecavüz sahnelereindeki başarısını da yadsımamak lazım. Nuri Alço'lu gazoz reklamı uyabilir kendine.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."