AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Sacred - Dungeon Siege - Neverwinter Nights
 sacrettan ne anlıosunuz allah aşkına
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

dieangel
Üye

Turkey
İleti 224

İletim - 25/04/2004 :  09:05:52  Bilgileri Göster  dieangel için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba arkadaşlar uzun bi ayrılıktan sonra gene döndüm gerçi eskilerden bi rapieri gördüm forumda ama neyse askerlik bitti frp rpg köşesinin müdavimi döndü bi de şu sacrettan ne anlıosunuz allah aşkına ya onu aynıcama oturur diabloda item kasarım sinle oyuna multi havası verdikmi gelsin itemler

die

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 02/05/2004 :  05:44:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dieangel hoşgeldin. Açık konuşmak gerekirse mesajını daha yeni gördüm. Site son birkaç haftadır oldukça yavaştı ve hem mesaj atması hemde mesajları okuması büyük bir problemdi.
Sacred ve Diablo konusunda kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. Sacred'ı bitirmiş birisi olarak Diablo'dan aldığım tadın binde birini alamadım. Zaten sacred bittikten sonra Diabloda yeni bir barbarian yaratma kararı aldım ve şu anda o konu üzerinde baya bir ilerleme kaydettim (Normalde lvl40 bir azman)
Son olarak frp'nin müdaviminden bir ricada bulunabilirmiyim ??
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 09/05/2004 :  22:02:07  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
harbiden hoşgeldin dieangel.. yok yav bende buralardayım.. sadece mesaj atacak kadar vakit bulamıyordum :)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000