|
Yazar |
Konu  |
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
İletim - 07/09/2010 : 01:21:19
|
Bu arada sakız olayını hallettim. Pskikiyatriye yönlendirdiler beni.Psikiyatrist le görüştüm keşke psikolog olsaydı, benden sonra gelen şizofren hastaları görünce kendimi kötü hissettim.Stres giderici hap yazdı artık ne kadar gerçektir bilemem belki bonibon yuttum hap niyetine sonuç olarak pskikolojik bişeymiş artık düzeldim :) No more gum ! |
http://img296.imageshack.us/img296/5637/k1bw1.jpg
|
 |
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 07/09/2010 : 02:02:48
|
- Tuvalete girmeden evden çıkamam, sanki girmezsem dışarıda idrar kesem patlayacak gibi gelir.
- Sınavlardan önce de tuvalete girmeden olmaz ( ygs den önce 8 defa tuvalete gittiğimi hatırlıyorum :D )
- Elimdeki kalemi mutlaka çevirmeliyim, masanın üstünde öyle beklemesine gönlüm razı olmaz.
- Sıkıldığımda el parmak boğumlarımı emerim :P
- Gazeteye mutlaka spor sayfasından başlar sonra diğer haberleri okurum.
- Yaz kış mutlaka çorap giyerim.
- Uyurken mutlaka 3 yastık olmalıdır. 1. yastığa başımı koyarım, 2. yastığı başımın üstüne koyarım, 3. yastığa ise sarılırım :D
- Mutlaka ayak baş parmağım yanındaki parmağın üstünde olmalıdır, aksi takdirde rahat edemem. ( Ayakkabı alırken özellikle 1 numara büyüğünü alırım parmağımın rahat etmesi için )
Şimdilik bu kadar :D |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 07/09/2010 : 10:40:30
|
Çok acaip şeyler. :P |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 11/09/2010 : 15:28:53
|
-Uyurken bir de başın üstüne yastık kapatma olayı bende de var fakat çok ağır olmalı. Işık ve ses sızmamalı, evdeki 7 kediden en az biri de onun üstüne yatar. Yatmıyorlarsa da kolum illa ki o yastığın üzerindedir ki ağırlık yapsın.
-Yaz/kış üstümde bir şey örtülü olmalı benim de, tercihen ağır yorgan.
-Eve girer girmez o çoraplar çıkmalıdır, bütün gün ayaklarımın hapis kalması zaten işkence.
-Yataktan ayağımı sarkıtamam, ben uyurken gremlinlerin kemireceğinden korkuyorum.
-Işık düğmesi yerine tam oturmadıysa açıp/kapatıp tekrar denerim, kapıların kapanma sesi (vardır ya bir klik)beni tatmin etmediyse de öyle.
-Küpelerim eksik olmamalıdır, çıkmamalı ve gevşememelidir(11). Aylık sterilizasyonlarda bile yokluklarında dengem bozulacakmış gibi geliyor.
-Sırasıyla son sigara, son yudum kola, son yudum su takıntım da vardır ki kalktığımda da illa ki yaparım. Çıkmam o yataktan seramoni bitene kadar.
-Simetriden hiç hoşlanmam, karışıkken daha kolay bulurum aradığımı.
-Açıkta bırakılmış ya da bir yerlere yapıştırılmış kullanılmış sakız, ıslak mendil ve ıslak ekmek, süregelen ve kendini tekrarlayan sesler rahatsız eder.
-Az önce tasdik edilmiştir ki yazdığını yollamadan 50 defa kontrol edip, dışardan nasıl görüneceğini hesaplama olayı yine ve yine bende de var.
Tekrar merhaba O.S. :) |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 11/09/2010 : 15:36:44
|
Hoşgeldin Aybüke. :) |
 |
|
Konu  |