AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 'SALT' with Angelina Jolie
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 05/08/2010 :  18:35:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Filmin senaryosu aslında Tom Cruise için yazılmış ancak bizim oğlan senaryo Görevimiz Tehlike'ye benzediği için kabul etmemiş.

Amerikada gösterime giren filmin gişesi şimdilik iyi gidiyor; ikinci haftasında olan 'Salt' ilk haftasında 36.5 milyon dolarlık bir gelir elde etmiş. 'İnception' ise ilk üç günde 60 milyon dolarlık hâsılata ulaşmış. Yani Leonardo ve Angelina Amerika'da tam bir gişe savaşı veriyor. Bakalım Türkiye'de durum nasıl olacak?

Neyse dedikodulara dönücek olursak, film o kadar beğenilmiş ki yönetmen(Phillip Noyce) ikinci filmi çekmek istiyormuş. Tabiki Tom Cruise'un olmasını istiyormuş ama Ethan Hunt rolünde...

Filmin zamanlaması da oldukça manidar. Amerika - Rusya arasında bayan ajan krizi sonrasında film gösterimde...

Benim aklımdaki soru ise, Wanted'dan daha iyi olacak mı?

Film 6 Ağustos'ta gösterimde olacak.

Oyuncular:
Angelina Jolie (Evelyn Salt) , Liev Schreiber (Winter) , Chiwetel Ejiofor (Peabody) , Yara Shahidi (Cleo) , Zoe Lister Jones (Zoe Kinnally)

Filmin Konusu:
Evelyn Salt (Jolie), görevi, şerefi ve ülkesi üzerine yemin etmiş bir CIA ajanıdır. Ancak bir itirafçının onu Rus ajanı olmakla suçlamasıyla bağlılığı test edilecektir. Salt sahip olduğu tüm gizli görev tecrübesini kullanarak kendini temize çıkarmak amacıyla kaçar. Salt’ın masum olduğunu kanıtlamak için gösterdiği tüm çaba hakkındaki şüpheleri arttıracak ve geriye yanıtlanması gereken bir tek soru bırakacaktır; “Salt kimdir?

Fragman:
http://www.beyazperde.com/fragman-player.asp?id=4565497&size=3

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK

roronoah
Üye

İleti 36

İletim - 06/08/2010 :  00:11:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Inception'ın mı devamı gelecekmiş, ne oluyo anlamadım :). Çünkü Christopher Nolan Inception'ın yönetmeni, Salt'ın yönetmeni Phillip Noyce'muş, IMDB'de öle yazıo, ayrıca film pek de yüksek bir puana sahip değil IMDB'de :). Filmin fragmanı izledim, aksiyon olarak iyi duruyo ama Jolie biraz yaşlanmış mı ne?:)
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 06/08/2010 :  01:43:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Doğru, orda bir yanlışlık olmuş :) Düzelttim.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 06/08/2010 :  10:33:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
SALT da olsa olsa "salt" aksiyonla bir de iki üç kafa karıştırmayla yapılan filmdir kanımca. Fazlasını beklemiyorum. :)
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000