Geceleri hiç uyumasam belki yarısını izlerim bu dizilerin. O zaman da Blade olmamak işten bile değil...
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Benim gibi haftada en az bir gün 01:00-09:00 arası işe gidip yapacak birşey olmadığından pc önünde oturmak suretiyle vardiyayı bitirmek zorundalığın varsa tüm diziler bitiyor hocam:)
konusu oyuncuları felan çok güzel bir dizi.bne hep önyargıyla yaklaşmıştım aslıdna, ama sadece bir kaç defa izledikten sonra çok beğendim. bence de izlenmeli, izleyecek olanlara öneririm.
bu diziin hastasıyım .ara verdiklerinde resmen çatlıyorum .dizinin tü müzilerini de indirdim.zaten damon a da hastayım.3.sezonu da çok merak ediyorum.bu arada comic-con u çıkmış.16 eylülde izlemek dileğiyle...