AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Aksiyonseverlere Müjde!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 03/09/2010 :  12:57:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Robert Rodriguez'den iki film bugün vizyonda!

1. Machete - Ustura

Robert Rodriguez'in hem yazıp hem yönettiği 'Machete' dünya ile aynı gün Türkiye'de de vizyona girecek...

Robert Rodriguez ve Quentin Tarantino’nun 50 milyon dolarlık bütçeleriyle yapımcılığını üstlendiği film, Desperado ve Bir Zamanlar Meksika filmlerinin tadında. Bu sefer kadro müthiş tabi!

Başrollerinde Robert De Niro, Steven Seagal, Cheech Marin, Jeff Fahey, Jessica Alba, Lindsay Lohan, Don Johnson, Danny Trejo ve Michelle Rodriguez’in rol aldığı Ustura (Machete), 3 Eylül 2010’da Türkiye’de vizyona giriyor.

Filmin konusu ise şöyle; Meksikalı eski bir federal, Texas’da işçi olarak çalışıp gizlenmektedir. Bir politikacı, Machete’yi pis işlerini yapması için işe alır. Ancak Machete, bir süre sonra kendini işe alanların amaçlarının farklı olduğunu anlar.

Fragman
http://www.vidivodo.com/414385/ustura-sinema-fragman

2. Predators

Robert Rodriguez, Predator dünyasına yeni bir soluk getiriyor!

Oyuncular
Danny Trejo, Adrien Brody, Arnold Schwarzenegger, Topher Grace, Alice Braga, Laurence Fishburne, Walton Goggins, Derek Mears, Brian Steele, Carey Jones.

Filmin Konusu
Oscarlı oyuncu Adrian Brody, seçilmiş bir grup paralı askerin lideri olarak karşımıza çıkıyor. Yabancı bir gezegene getirilen birlik, kısa sürede kendilerinin av olduğunu farkeder. Gözden düşmüş bir fizikçi dışında her biri soğukkanlı birer katil olan ve Yakuza, suçlular, ölüm mangası timinden oluşan bir grup paralı askerler, insan “predator”(avcı)lar. Düştükleri gezegende bu sefer kendileri uzaylı predator’lar tarafından sistematik bir biçimde avlanıyorlar.

Trailer / Fragman
http://www.vidivodo.com/410228/predators-2010-movie-trailer

http://www.vidivodo.com/400718/predators-_-new-trailer-hd-vost

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 03/09/2010 :  13:31:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İkisi de iyiymiş yahu!
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 03/09/2010 :  17:05:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çifte kavrulmuş bunlar, geeel vatandaş geel sinema filmine geel :))

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 03/09/2010 :  19:02:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Steven Seagal yaşıyormuş bu arada hayret. :S
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 03/09/2010 :  23:24:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eski toprak o :) Koca kurt az kök söktürmedi kötülere :))

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 04/09/2010 :  00:52:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok düşük kalite aksiyon filmleriydi onunkiler de yahu. :/
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu