|
Yazar |
Konu  |
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 22/09/2010 : 23:18:12
|
Halis muhlis Elazığ =) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 23/09/2010 : 00:42:10
|
alıntı: kabil tarafından yazılan:
Bulgaristan/momchilgrad
alıntı: NİCKYOK tarafından yazılan:
Stockholm / Sweden diyelim o zaman : P
Amasyalıyım :)
hocam şuan isveçtemi yaşıyorsun? bende 2 yıl yaşamıştım. allah kısmet ederse seneye tekrardan taşınıyorum.
Yok hayır İstanbul'da yaşıyorum herkes yurtdışından bi'yerler yazınca ben de hayalimdeki yeri yazdım hayalimdeki yer olmasında Melodic Death Metal'i çok sevmem ve anavatanı İsveç olması çok etkili :) Siz neresinde yaşamıştınız acaba? Çok şanslısınız bu arada : ) |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 23/09/2010 : 00:49:42
|
Gelibolu/Çanakkale ^^ |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 23/09/2010 : 09:35:38
|
Bulgaristan/momchilgrad
hocam şuan isveçtemi yaşıyorsun? bende 2 yıl yaşamıştım. allah kısmet ederse seneye tekrardan taşınıyorum.
Yok hayır İstanbul'da yaşıyorum herkes yurtdışından bi'yerler yazınca ben de hayalimdeki yeri yazdım hayalimdeki yer olmasında Melodic Death Metal'i çok sevmem ve anavatanı İsveç olması çok etkili :) Siz neresinde yaşamıştınız acaba? Çok şanslısınız bu arada : )
haha metalin anavatını isveç :) şuan için pek öyle sayılmaz. her yer tiky diye tabir ettiğimiz kız ve erkeklerle dolmuş. metalci tip görmek çok zor artık :) ben karlstad adında küçük bir şehrinde yaşamıştım. kısmet olursa bu defa ya stockholm yada göteborgta yaşayacağım. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 23/09/2010 : 18:55:15
|
Bulgaristan/momchilgrad
Yok hayır İstanbul'da yaşıyorum herkes yurtdışından bi'yerler yazınca ben de hayalimdeki yeri yazdım hayalimdeki yer olmasında Melodic Death Metal'i çok sevmem ve anavatanı İsveç olması çok etkili :) Siz neresinde yaşamıştınız acaba? Çok şanslısınız bu arada : )
haha metalin anavatını isveç :) şuan için pek öyle sayılmaz. her yer tiky diye tabir ettiğimiz kız ve erkeklerle dolmuş. metalci tip görmek çok zor artık :) ben karlstad adında küçük bir şehrinde yaşamıştım. kısmet olursa bu defa ya stockholm yada göteborgta yaşayacağım.
Çok iyi bi'şey bu tadını çıkarmalısın :)Yok ya Death Metal dinleyen bi'100.000 kişilik grup vardır :D |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|