AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları Genel
 En Gerçekçi Sürüş & Yarış Oyunu Hangisi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 15

gri_
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 16/07/2004 :  12:18:08  Bilgileri Göster  gri_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
en gercekçi sürüş similasyonu tartışılmaz grand tourismo 3 a spec ya da 4 tür
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 17/07/2004 :  01:30:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla benim gerçekçilik denince biraz saçma olabilir ama Carmageddon TDR 2000 deki arabalar aklıma geliyor.Onda da motorda hasar alma sağ lastikte falan hasar alma oluyordu ama tamir etmesi çok kolaydı.Fakat gerçekten hasar oldu mu araba da sorunlar yaşanıyordu.

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 17/07/2004 :  17:52:52  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
rappiere kesinlikle katılıyorum Colin Mcrae Rally 2 den başka tanımam. bir kere sürüşle ilgili ayarlar tamamen gerçekçi. ayrıca 3 iğrenç ötesi bence 4 ü de beğenmedim. NFS UND. da bence çok yapay bir sürüş yapmışlar ne yaparsanız yapın sürüş kontrolünüz asla değişmiyor

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 17/07/2004 :  21:14:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Nfs'yi sürüş oyunları grubuna katmak diğerlerine yapılan çok büyük bir haksızlıktır NOKTA Nfs sadece eğlencelik bir arcade oyunudur ve bundan başka birşeyde değildir. Sürüş oyunlarında kullandığın arabaya göre farklı bir sürüş hissi yaşarsın ve Nfs'nin hiçbir serisinde bu yok...
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 19/07/2004 :  12:07:10  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
zten underground un ilgi çeken tek yanı yarış efekleri ve modifikasyon olayı. bir düşünün bakalım, underground da modifkasyon olayını ve yarış efeklerini çıkarıp birde oyunu öyle oynasaydık. bakalım oyun o kadar ilgi çekermiydi. yanlış anlaşılmasın ben burda sadece underground u gerçekçi sürüş oyunlarından ayrı tutmaya çalışıyorum. underground u ben hala severek oynuyorum...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 15 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000