AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları Genel
 En Gerçekçi Sürüş & Yarış Oyunu Hangisi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 15

WhiTe_AnD_BLue
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 25/12/2004 :  17:27:58  Bilgileri Göster  WhiTe_AnD_BLue için bir AOL İletisi Gönder  WhiTe_AnD_BLue için bir ICQ İletisi Gönder  WhiTe_AnD_BLue'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  WhiTe_AnD_BLue için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya undergroundda gaza basınca hemen vıtes 3 e fırlıo ya hemen spın atıon sola doncem sol oka basıorum araba spın atıo:)
Sayfanın En Üstüne Git

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 26/12/2004 :  01:00:46  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence şuana kadar yapılmış en gerçekçi ve fazla tanınmayan yarış oyunu Street Legal ve Street Legal Redline'dır. ikiside şuanakadar gördüğüm, hasar vs gibi öğelerde oha dememe sebep olan yarış oyunlarıdır. Arabanın boyası bile çizilebiliyor. arabayı crank shaf'tına kadar söküp tamamen yeniden yapabiliyorsunuz. Süspansiyonlardan tutun yağ haznesine kadar bütün detaylar var. Oyunda motoru parçalayana kadar çarpabiliyorsunuz. Hatta motor yere bile düşebiliyor yarıştan önce rakibinizin önüne kırarak direğe girmesine sebep olabilirseniz, kesin kazandınız. Fakat eğer siz direğe girerseniz. yüklü bir tamir parası sizi bekliyor Oyunun sistem ihtiyacı çok fazla, birde bugları çok. Eğer oynayacaksanız, oynamadan önce oyunun sitesinden 4 tane pach'i indirin derim. Hatta abartmıyorum, Ehliyet sınavında, motordan ben bu oyun sayesinde geçtim. buji hariç herşey var...
Street Legal : http://www.activisionvalue.com/titles/streetlegal/overview.html
Street Legal : Racing Redline: http://www.activisionvalue.com/titles/streetlegal2/overview.html

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

DJ RİJİ
Üye

Turkey
İleti 25

İletim - 01/02/2005 :  09:01:25  Bilgileri Göster  DJ RİJİ'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir zamanlar carmageddon2 diye bir oyun vardı.süperdi yaa
ah şimdi nerde öyle zevkli oyunlar.

I LOVE YOU ALİZEE
Sayfanın En Üstüne Git

lazadam
Seçkin Üye

Turkmenistan
İleti 610

İletim - 01/02/2005 :  12:15:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçekçi yarış oyunu denilince akla GRAN TURİSMO serisi gelir maalesef oda konsol oyunu..PC taklidi için Sega GT oynayabilirsiniz(tabi bulabilirseniz).

Gran Turismo gerçek bir araba simulatörüdür.Tek eksiği (son versiyonlarını oynamadım ama ) arabaların hasar almamasıdır.

Krondor'un bahsettiği Street Legal herkesin bilmediği bugün insanların deli gibi oynadığı NFS-Underground'un atası olan bir oyundur. Arabaların en küçük vidasına kadar söküp takabilirsiniz. Yaptığınız arabanın boyası bile hasar alır, yüksek bir kaldırıma gerçek bir arabayla çıksanız arabaya ne olursa bu oyunda da o hasarı alırsınız.İnternet de oyunu araştırırsanız 1978 model VW Scirocco arka sağ stobu isteyenden Audi TT Çamurluğu arayana kadar garip oyun meraklılarına rastlarsınız.
Ben de mesela F&F 1 'deki (hızlı ve öfkeli) dodge charger'in birebir aynısı vardı, ve de aynen filmdeki gibi ilk kalkışlarda önü havaya kalkıyordu.

Onun dışında en gerçekçi yarış oyunu 1999 larda çıkan RALLY CHAMPIONSHİP'tir. Rally oyunu idi araba çamurlu yolda veya karlı yolda giderken (hatta çim de) arabanın üstüne yerden çamurlar falan fırlıyor kaportaya yapışıyordu. Bir yarışta zaman kaybetmemek için değiştirmediğim sol ön lastiğim bir den jantıyla birlikte kopup benden önce etap geçme noktasından geçtiğinde dumur olmuştum. Veya multiplayer oyunlarımızda bayağı bi arkadan gelen arkadaşım kaza yapıp düşürdüğüm tampona çarpıp 1-2 saniyeden olurdu.
Maalesef 2.cisi onun gibi olmadı.

Şimdiki NFSlere, ColinMcrae Rallylere vs bakıyorumda gerçekle yakından uzaktan alakası yok. Yalnız son çıkan oyunlardan Richard Burns RAlly bayağı gerçekçi yapmışlar onuda aşırı gerçekçi yapmışlar, birincisi grafikleri 1024 MB DDR Kingston RAmlerim ve 128 MB lık Ati'm bile takıla takıla oynatıyor, onun dışında oyunun o kadar çok ayarı var ki bu ayarları tam yapıp adam gibi sürebilmem için Sebastian Loeb'un 5 sene EA Games'ın Grafik TAsarım Departmanında stajyer olarak çalışmış versiyonu gibi bişey olmam lazım.

Nerde eski oyunlar, nerde eski üyeler

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 02/02/2005 :  00:43:47  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
En gercekci yaris oyunu NFS:U 2 bence.Zaten klasini kanitlamis bir oyundan daha ne bekleyebilirsiniz ki.Dandik sürüsler mi?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 15 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000