|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 14/10/2010 : 20:56:03
|
Birkaç zamandır Popüler Oyunlar kategorisini ayrıştırmanın yollarını arıyorum. Aklıma daha değişik bir yol geldi:
=>Oyunlar Hakkında Genel Bölüm (Ana Kategori) ==>Genel Tartışmalar (Alt Kategori) ==>Oyun Yapımı (Alt Kategori)
=>FPS - TPS - Aksiyon Türü Oyunlar (Ana Kategori) ==>FPS - TPS - Aksiyon Genel (Alt Kategori) ==>Call of Duty (Alt Kategori) ==>Medal of Honor (Alt Kategori) ==>Mafia (Alt Kategori) ==>Vb...
=>Strateji Türü Oyunlar (Ana Kategori) ==>Strateji Genel (Alt Kategori) ==>Rome Total War (Alt Kategori) ==>Starcraft (Alt Kategori) ==>Warcraft (Alt Kategori) ==>Vb...
=>Online Oyunlar (Ana Kategori) ==>Knight Online (Alt Kategori) ==>Silkroad Online (Alt Kategori) ==>Vb...
şeklinde ayırsak nasıl olur? Ama tabii örneğin Star Wars oyunlarının FPS olanı da var RTS olanı da var... Böyle bir paradoks da olacak.
Daha işlevsel bir forum kategorilendirmesi ve düzenlemesi için yorumları, fikirleri, görüşleri alalım. |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 14/10/2010 : 21:12:59
|
Mantıklı bir seçim olmuş, lakin böyle yaparak başlık sayısı azaltılır gibi duruyor. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 15/10/2010 : 03:11:44
|
Popüler oyunlar kategorisini ben çözemiyorum zaten. Misal, Starcraft forumunu arıyor olsam, ilk olarak strateji bölümünden başlarım.
Oyunları ait olduğu kategoriye kaydırıp "popüler" denilenleri sıralamada üste koysak uygundur bence.
Bir de "*** genel" forumları yerine "diğer *** oyunları" yapıp en alta veya en üste koyarsak daha uygun olur sanki... |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
n/a
deleted

İleti 5 |
İletim - 15/10/2010 : 11:51:31
|
Daha mantıklı olur ama bazı oyunlar için ayrı yer yapmak lazım.
=>Oyunlar Hakkında Genel Bölüm (Ana Kategori) ==>Genel Tartışmalar (Alt Kategori) ==>Oyun Yapımı (Alt Kategori)
=>Popüler Oyunlar (Ana Kategori) ==>Counter-Strike (Alt Kategori) ===>Serverlar (CS Alt Kategori) ===>sXe Hataları (CS Alt Kategori) ===>CS Hataları (CS Alt Kategori) ==>Metin2 (Alt Kategori) ===>PVP (M2 Alt Kategori) ===>Metin2 Hataları (M2 Alt Kategori) ==>Call Of Duty ve Medal of Honor Serisi (Alt Kategori) ===>Hatalar (COD-MOH Alt Kategori) ===>Geçemediğiniz yerler (COD-MOH Alt Kategori) ===>Bilgiler (COD-MOH Alt Kategori)
=>FPS - TPS - Aksiyon Türü Oyunlar (Ana Kategori) ==>FPS - TPS - Aksiyon Genel (Alt Kategori) ==>Call of Duty (Alt Kategori) ==>Medal of Honor (Alt Kategori) ==>Mafia (Alt Kategori) ==>Vb...
=>Strateji Türü Oyunlar (Ana Kategori) ==>Strateji Genel (Alt Kategori) ==>Rome Total War (Alt Kategori) ==>Starcraft (Alt Kategori) ==>Warcraft (Alt Kategori) ==>Vb...
=>Online Oyunlar (Ana Kategori) ==>Knight Online (Alt Kategori) ==>Silkroad Online (Alt Kategori) ==>Vb...
Gibi.... |
Yine Yeni Yeniden :)
@faress |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 15/10/2010 : 12:48:52
|
İki tane alt kategori olmuyor.
Online Oyunlar =>CS
olur en fazla. CS altındakiler ise sizlerin yani üyelerin açtığı normal konular olur zaten. |
 |
|
n/a
deleted

İleti 5 |
İletim - 15/10/2010 : 12:58:06
|
O zaman o bölümlerle ilgilenebilecek birileri lazım olur.Herkez tek bir yere yazarsa etraf çok karışır. |
Yine Yeni Yeniden :)
@faress |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|