AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Medieval Total War
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 17

volkandoganli
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 08/03/2004 :  01:11:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
harita modu nedir oyundayken giriyorum olmuyor harita modunu açıklarmısınız
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 08/03/2004 :  01:23:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunu oynayalı bayağı oldu ve hile yapma gereksinimi duymadım. Bu yüzden tam bir şey söyleyemem ama dünya haritasına bakabiliyorsak (öyle bir şey varmıydı hatırlamıyorum) orada, olmazsa da oyunun ana ekranında (şehirlerin gözüktüğü ekranda) denersin.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

composer
Üye

Turkey
İleti 119

İletim - 26/03/2004 :  12:40:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Müslüman uygarlıklarda "jihad" özelliği nasıl kullanılıyor? Haçlı seferleri yedi bitirdi beni!

"Topraktan kopuk olan her müzik ölmeye mahkumdur!"

Béla Bartok
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 26/03/2004 :  17:18:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dünya haritasinda yaz hileleri. Önce .'ya bas hileyi yaz sonra tekrar .'ya bas. Ama bazi klavylerde . yerine ç'ye basman gerekiyor. konsaol falan yok, direkt yaziyorsun, ne yazdigin gürünmüyor, GTA'daki gibi.
Sayfanın En Üstüne Git

udeccal
Üye

Turkey
İleti 132

İletim - 20/04/2004 :  21:51:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bu zaman sınırlamasını kaldırdığınız zaman ne oluyo 1453 ü demi aşıyo zaman, daha ileriyemi gidiyo? bunu bi anlatabilirseniz.

Birde bir şehre sağ tıkladığında zeal yazan bi yer var, onun az veya çok olması nasıl etki ediyo, paramızın durumuyla ilgisi varmı?

Birde alimler ne işe yarıyo, onların yıldızları nasıl artıyo?

Spy ne işe yarıyo? Ben bir türlü görevini çözemedim.

Bide biriyle dost oluyorum mesela, onunla dostum diye gidip bi düşmana saldırıyorum ve dostuma yakın olan topraklarda çok az asker bırakıyorum ama bi bakıyorum ki adam gelip dostluğu bozuyo ve bana saldırıyo, bunu önlemenin bi yolu varmı hani anlaşmalar ayrıntılımı?

Ve yine bişey daha oyunda osmanlılarda sadece üç çeşit gemimi var? Bu oyuna değişik birimler indirebileceğimiz bi site var mı?

Birde düşman gemilerini kendi devletimize geçiremiyomuyuz, ben mesela adamların gemisini yoketmek değilde kendime almak istiyorum, öyle olmuyo mu?

Bide düşmanın beyaz bayrak çeken askerlerini esir alabiliyomuyuz? Bizim cephemizde başka savaşlarda kullanabiliyomuyuz?

Şehirlerimize savaş olmadanda göz atabiliyomuyuz, kalemizi binalarımızı görebiliyomuyuz savaş ekranında olduğu gibi?

Deniz kenarında olan şehirlerden çok iyi para kırıyorum, limanı olan başka şehirlerin denizine gemimi koydummu ticarete başlıyorum, buda şehrimin kazancını arttırıyo, pekiii deniz kenarında olmayan şehirlerimin kazancını nasıl arttırabilirim.Gerekli binaları yapıyorum da bunun dışında income yi arttırmanın bi yolu var mı?

Birde mesela dostun olan bi ülke var diyelim, ikinizin düşmanıda ortak, sen ortak düşmanınıza saldırmak istiyosun ama dostunuda çağırmak istiyosun beraber savaşmanız için, böyle bi durum var mı? dostunu çağırabiliyomusun?

Bide oyunda istediğin kadar cihad yapabiliyomusun?

Bu soruları bana cevaplayan medieval ustasına helal olsun valla, çok soru sordum biliyorum, cevaplayabilirseniz çok memnun olucam, teşekkürler...

ünal
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 17 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000