AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Medieval Total War
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 17

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 03/06/2004 :  00:26:52  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bu normal pc çok yüklüyse yapar bunu ama oto save yi devre dışı bırakırsan sorunun çözülür sanırım

saygılar...

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

Yasir
Üye

Turkey
İleti 70

İletim - 23/07/2004 :  19:16:49  Bilgileri Göster  Yasir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Akrep kıral strateji tarzı oyunları seviyorsan ve ingilizcen iyi ise ki strateji oyunları bilenlerin ingilizceyi çok iyi bilmesi gerekir.

Her Göz Yaşı Sadece Şerden Akmaz
Sayfanın En Üstüne Git

mcharty
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 19/08/2004 :  20:16:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya biri su 1453 zaman sınırlamasını nasıl kapicamı söliyebilir mi. optionstan nerden bulamadım o yüzden tam olarak sölerse ii olur
Sayfanın En Üstüne Git

OCTANE
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 19/08/2004 :  22:19:28  Bilgileri Göster  OCTANE için bir ICQ İletisi Gönder  OCTANE'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyun müthiş ama beni baydı.Zaten 3 Boyutlu Rome:Total War çıkınca Medieval'i hatırlamazsınız:)))))
Sayfanın En Üstüne Git

Yasir
Üye

Turkey
İleti 70

İletim - 03/09/2004 :  09:02:43  Bilgileri Göster  Yasir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Walla Abi bence süper bir oyun.Ama octane ninde dediği gibi oyun zannedersem 22Eylülde çıkaçakmış...

Her Göz Yaşı Sadece Şerden Akmaz
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 17 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000