|
Yazar |
Konu  |
jackhan
Üye

Turkey
İleti 4 |
İletim - 17/02/2004 : 20:54:47
|
alıntı: sezar tarafından yazılan:
Medieval total war hakıında her türlü sorunu bana danışabilirsiniz istediğinizi sorabilirsiniz övünmek gibi olmasın uzmanım
peki bu oyunun hilesin varmı buldugum hileler işe yamadı da |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
|
jackhan
Üye

Turkey
İleti 4 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 18/02/2004 : 19:32:02
|
dostum jackhan şımdı orada ç yazar hilden önce yap diye sen onun yerine (.)koy öle dene belkı olur olmazsa tam tersini yap eminim başatıya ulaşacaktır.Unutmadan Moğğları almayın ya gelişene kadar rusllar ensenize biniyor bence ilk devlet TÜRKLER,ALMOHDS,GERMANS (bir soru daha hile yazıp bütün yerleri ve askerleri çıkartıyosun ya orda (gothic)iki üç tane var o askerlerden onlar olmuyor sizce IRKTAN MI?oYUNDAN MI?yardımcı olsanız sevinirim |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
jackhan
Üye

Turkey
İleti 4 |
İletim - 18/02/2004 : 22:55:16
|
alıntı: inter_23 tarafından yazılan:
dostum jackhan şımdı orada ç yazar hilden önce yap diye sen onun yerine (.)koy öle dene belkı olur olmazsa tam tersini yap eminim başatıya ulaşacaktır.Unutmadan Moğğları almayın ya gelişene kadar rusllar ensenize biniyor bence ilk devlet TÜRKLER,ALMOHDS,GERMANS (bir soru daha hile yazıp bütün yerleri ve askerleri çıkartıyosun ya orda (gothic)iki üç tane var o askerlerden onlar olmuyor sizce IRKTAN MI?oYUNDAN MI?yardımcı olsanız sevinirim
sağol dostum ama onuda denemiştim
acaba yapmam gereken baska bişey mi var? ekonomim kötülesti düzelmek için istiyorum,
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|