|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 26/01/2011 : 15:12:01
|
Dilerseniz, konularınıza (img)resim adresi(/img) kodlamasıyla -parantezler köşeli parantez olmalı- resim ekleyebilirsiniz. Yapmanız gereken, verdiğim kodlar arasında resimin adresini yapıştırmak. Resim bulmak için Google Images'te:
aradığınız şeyin ismi Imageshack
sorgusu işe yarayacaktır. Bağlantı için Imageshack en sağlam kaynak. Oradaki direkt bağlantıyı, verdiğim kodlar arasına koymak mümkün. Diğer sitelerin bağlantıları kalıcı olmayabilir. Tabii bulduğunuz resim 800x600 çözünürlükten küçük olsun. :)
Ayrıca (center)(img)resim adresi(/img)(/center) olarak yaparsanız resminiz sayfa içinde ortalanır. Parantezler köşeli olacak unutmayın.
Bu arada söylememe gerek yok, uygun içerikte olmayan resimler derhal silinecektir. |
|
sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651 |
İletim - 26/01/2011 : 19:44:11
|
bak bu iyi oldu :) |
Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 30/01/2011 : 10:13:27
|
Yani hiç linke tıklama zahmeti olmayacak? Bak bu güzel oldu.. Bu arada köşeli parantez sanırım [ ] bu oluyor bi not geçiyim dedim :) |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 30/01/2011 : 13:18:48
|
Aynen öyle. :) |
 |
|
Iron-Man
Üye

İleti 81 |
İletim - 26/03/2011 : 19:27:16
|
Forum bu sayede epey renklenecektir, yalnız sayın IVAN, artık Imageshack kullanmak biraz zorlaştı, aktivasyon falan istiyor maalesef, dolayısıyla başka bağlantılar kullansak daha iyi olacaktır. |
I am Iron-Man! |
 |
|
sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651 |
İletim - 26/03/2011 : 20:43:05
|
imageshack olması çok da önemli değil, sadece kısa sürede silinmeyecek, kalıcı olacak yerlerden verirsek linkleri iyi olur. çoğu forumda silinmiş tonla resim mevcut. |
Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|