AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Oscar Adayları Belli Oldu!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 27/01/2011 :  19:41:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
En iyi kadın oyuncuyu Natalie Portman almazsa şaşırırım. En iyi yönetmeni de Darren Aronofsky alabilir. Black Swan 2-3 dalda alır en fazla. Inception bana kalırsa öyle muhteşem bir film değil. Özgün senaryo ödülünü alabilir.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 27/01/2011 :  20:31:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
@Anıl, izleyelim o zaman. :D

@Can, Natalie kesin alacak. Inception en iyi filmi almasa da ses, senaryo ve görüntüleri toplayabilir. :)
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 27/01/2011 :  20:40:14  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Christian Bale yardımcı erkek oyuncu ödülünü alamazsa yıkarım orayı :P

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 28/01/2011 :  09:08:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
En iyi animasyon için How to Train Your Dragon benim favorim. Toy Story alırsa bu Oscardan bi halt olmaz demektir. Kalıpların dışına çıksınlar biraz. Tron Legacy'nin aday olması bile mucize.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 28/01/2011 :  14:32:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu arada 83. Akademi Ödülleri, James Franco ve Anne Hathaway'in sunumuyla 27 Şubat'ta yayınlanacak. Sanırım yine NTV ve Cnbc-e ortak yayını olur.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000