En iyi kadın oyuncuyu Natalie Portman almazsa şaşırırım. En iyi yönetmeni de Darren Aronofsky alabilir. Black Swan 2-3 dalda alır en fazla. Inception bana kalırsa öyle muhteşem bir film değil. Özgün senaryo ödülünü alabilir.
En iyi animasyon için How to Train Your Dragon benim favorim. Toy Story alırsa bu Oscardan bi halt olmaz demektir. Kalıpların dışına çıksınlar biraz. Tron Legacy'nin aday olması bile mucize.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Bu arada 83. Akademi Ödülleri, James Franco ve Anne Hathaway'in sunumuyla 27 Şubat'ta yayınlanacak. Sanırım yine NTV ve Cnbc-e ortak yayını olur.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."