|
Yazar |
Konu  |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 27/01/2011 : 15:17:35
|

Yapım: 2010 ~ ABD
Tür: 3 Boyutlu, Aksiyon, Bilim Kurgu, Casusluk, Fantastik, Gerilim, Gizem, Macera, Spor
Yönetmen: Joseph Kosinski
Oyuncular: Michael Sheen, John Hurt, Cillian Murphy, Jeff Bridges, Olivia Wilde, Garrett Hedlund, James Frain, Beau Garrett, Serinda Swan, Brandon Jay Mclaren, Amy Esterle, Daft Punk, Yaya Dacosta, Thomas Bangalter, Bruce Boxleitner, Elizabeth Mathis, Guy-manuel De Homem-christo, Michael Teigen, Owen Best, Steven Lisberger, Tony Besson
Müzik: Daft Punk
Gösterim Tarihi: 28 Ocak 2011 (Türkiye)
Fragman: http://www.youtube.com/watch?v=d4RiUy23e9s
Tron Efsanesi; Tron Legacy; Joseph Kosinski; Daft Punk; Tron Efsanesi gösterim tarihi; aksiyon; bilim kurgu; casusluk; fantastik; gerilim; gizem; macera; spor; 3 boyutlu
|
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 28/01/2011 : 09:16:52
|
Film tırt çıktı :) Avatar ile daha çok Matrix'in karışımı olmuş. Konuyu anlatamamışlar doğru dürüst. Görselliğin çok ön plana çıkması hem gözü yormaya başlıyor hem de filmi basitleştirmiş. Bir kaç güzel müzikle kop kop havasına girdiysem de arzuladığım aksiyon yeterli değildi ve filmin bir bölümünde sıkıldım artık. Sonuç bölümü ise çok aşikardı. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 01/02/2011 : 12:49:43
|
Hmm. Benim bir beklentim yok zaten Tron serilerinden, haklıymışım. :) |
 |
|
|