|
Yazar |
Konu  |
sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651 |
İletim - 28/01/2011 : 22:36:42
|
- çocuğunun beyzbol maçını kaçıran baba -konuşan bilgisayarların genelde kadın olması -dünyanın en zor ağlarına, basit bir arayüz ve 1-2 şifre denemesiyle girmek -sevişme sonrası yataktan kalkan kadının, oda boş dahi olsa (ki odada biri dahi olsa en fazla az önce seviştiği adamdır) vücudunu çarşafla kamufle ederek yataktan çıkması :D |
Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde |
 |
|
AnilKalkan
Yazar

Turkey
İleti 28 |
İletim - 28/01/2011 : 22:48:17
|
Birini öldürmeden önce tüm planların anlatılması ve o kişinin ölmeyip herşeyi öğrenmesi gibi gibi şeyler. Aslında bunlar daha çok Hollywood sineması klişeleri, epey var bu konu tutar o yüzden |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 28/01/2011 : 23:39:17
|
alıntı: sheriat tarafından yazılan: -sevişme sonrası yataktan kalkan kadının, oda boş dahi olsa (ki odada biri dahi olsa en fazla az önce seviştiği adamdır) vücudunu çarşafla kamufle ederek yataktan çıkması :D
Sevdim bunu :) Bir de evde yalnız dolaşan çıplak oyuncunun, vücudunu kapatmak için şekilden şekle girmesi var ki soğuyorum resmen filmden :) Ehem, neyse :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 28/01/2011 : 23:42:37
|
Öyle pat diye aklına gelmiyor insanın, ama hatırladığım bir an var. Stealth - Görünmez Savaşçı filminde Harry'nin(Jamie Fox) ölümünden sonra donanmada yapılan törende hiç zenci meslektaşının olmaması ve dikkatle bakarsanız o ciddiyetin içinde denizcinin birinin esnemesi :D |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 29/01/2011 : 00:45:43
|
Şeyde var, korkmasına rağmen karanlığın içine yürümesi, ne gerek var ortamı germeye :) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|