|
Yazar |
Konu  |
sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651 |
İletim - 03/02/2011 : 00:13:52
|
malesef benim için saydığın filmler de tam olarak vasat kategorisinde. sana iyi filmlerini söyleyeyim mi nicolas'ın ; lord of war ve adaptation onun dışında şahsi fikrim pek de iyi değil diğer filmleri. |
Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 03/02/2011 : 11:02:52
|
Bu dediğin kişinin tür seçimine ve seyir zevkine göre değişir. Lord of War için aynı fikirdeyim ama Adaptation'u pek sevemedim. Bu Nicholas Cage ile alakalı değil, tamamen filmin türünden kaynaklanıyor. Bana göre The Rock, Face/Off, Con Air, Melekler Şehri, 60 Seconds, National Treasure, Lord of War, Ghost Rider, Next ve Knowing iyi filmleri. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 03/02/2011 : 11:51:52
|
O saydığın filmler gerçekten iyi filmler ama bence iyi oluşları Nicholas'tan bağımsız. :) |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 04/02/2011 : 18:03:50
|
Yahu kabul edin işte, renk katıyor adam :) |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 04/02/2011 : 22:32:09
|
Ben de oynasam o filmlerde ben de renk katarım! Hıh! :D
Neyse hadi seni mi kıracağız bir Nicholas için, adam dehşet oyuncu yahu! :P |
 |
|