AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Robocop Geri Dönüyor!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 04/03/2011 :  16:09:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla

Paul Verhoeven’in efsanevi bilim kurgu aksiyon filmi serisi olan RoboCop, uzun zamandır tekrardan sinemalara gelmek için sırasını bekliyordu. Artık film ile ilgili ufak bilgiler gelmeye başladı ve RoboCop da beyaz perdeye dönmek için sabırsızlanmaya başladı. MGM film yapım şirketinin Bond 23 ve The Hobbit ile birlikte en önemli üçüncü projesi olarak açıkladığı film için ilk olarak yönetmen aranıyordu ve bu yönetmen artık bulundu. Black Swan’ın yönetmeni Darren Aronofsky’nin projeye dahil olmayı istemesi ile MGM yönetmene teklif götürmeye hazırlanıyordu ancak MGM’in kurtuluş planlarından biri olacak bu proje için daha fazla beklememe kararı alındı. Wolverine’i çeken Aronofsky’den vazgeçen şirket sonunda aradığı ismi güney amerikadan buldu. Elite Squad ve Elite Squad 2 filmleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Brezilyalı Jose Padilha, yeni RoboCop filminde kamera arkasında olacak.

Detroit şehrini suçlulardan bir kez daha temizleyecek olan RoboCop’un en erken 2013 yılında sinemalarda olabilecek.
Alıntı: Sinemalar.com

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 04/03/2011 :  17:45:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Buna daha da çok varmış. :(

Ama görsel efektler falan aşmış olur artık kesin. Hele şu verdiğin fotoğraftaki "kostüm" çılgın gibi bağırırken, 2013 versiyonu pek ilginç olacaktır.
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 05/03/2011 :  12:15:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben çok severdim kendisini :) Merak ediyorum...

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 05/03/2011 :  12:51:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O adamı görmek için kırk takla atmıştım :)

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 06/03/2011 :  19:02:13  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Dexter 5.sezonda Peter Weller oynamıştı namı diğer Robocop :P

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 06/03/2011 :  19:34:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bunu bilmiyordum işte, o uyuz herif Robocop muydu? Ahah. :D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla