|
Yazar |
Konu  |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 07/03/2011 : 12:47:32
|

Tür: Aksiyon / Bilim Kurgu / Dram Yönetmen: Matthew Vaughn Senaryo: Bryan Singer, Josh Schwartz Görüntü Yönetmeni: John Mathieson Müzik: Henry Jackman Yapım: 2011, ABD
Oyuncular: James McAvoy(Profesör X), Michael Fassbender(Magneto / Erik Lehnsherr), Jennifer Lawrence(Mystique / Raven Darkholme), January Jones(Emma Frost), Rose Byrne(Dr. Moira MacTaggert), Nicholas Hoult(Beast / Hank McCoy), Kevin Bacon(Sebastian Shaw), Zoë Kravitz(Angel Salvadore), Jason Flemyng(Azazel)
Konu: Michael Fassbender'in canlandırdığı Magneto ve James McAvoy'un canlandırdığı Professor X'in bir grup genç mutanta liderlik yaptığı yeni X-Men, efsanenin başlangıcını anlatıyor ve tarihin akışını değiştiren küresel olayların arkasındaki sır perdesini aralıyor.
Mutantlar kendilerini dünyaya deşifre etmeden ve Charles Xavier ve Erik Lensherr, Profesör X ve Magneto isimlerini almadan önce, ikili, güçlerini yeni keşfetmeye başlayan iki genç adamdı. Birbirlerinin düşmanı haline gelmeden önce diğer Mutantlarla beraber çalışarak dünyayı tehdit eden en büyük tehlikeyi durdurmaya çalışan bu iki yakın arkadaş arasında zamanla patlak veren anlaşmazlıkla birlikte Magneto Kardeşliği ve Profesör X'in X-Men'i arasında süregelen ezeli savaşın temelleri atılır...
Fragman: http://www.youtube.com/watch?v=IITzIp8DkjA
|
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 07/03/2011 : 13:00:45
|
Şahane. |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 07/03/2011 : 13:31:54
|
Kapışma başlasın... Bana kalırsa bunun sonu yok, onun geçmişi bunun geçmişi derken gider böyle. Aman aksiyon olsun da bol bol :) |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651 |
İletim - 07/03/2011 : 13:47:33
|
serinin diğer bütün filmleri gibi bu da güzel görünüyor. |
Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde |
 |