Crysis 2'nin orijinalini aldım hatta bitirdim de, şimdi daha bir keyif yapmak için hilelerini arıyorum. Acaba Crysis 2 Hilesi Hileleri Hile Kodları Şifresi Şifreleri Trainer'ı vs. var mı sizde biliyor musunuz?
ben xbox 360 versiyonuyla ilgili yorum yapabilirim.
grafikler 6 yaşındaki bir konsolda olabilecek en iyi grafikler, her ne kadar detaya girince kalitesizleşsede. senaryo fena sayılmaz fakat nedense oyunun birtürlü içine girip de kendinizi kaptıramıyorsunuz. yapay zeka bazen mükemmel bazen zihinsel engelli; örneğin gizli ilerlerken bile ayak sesinizi duyup üzerinize mermi yağdıran düşmanlar başka zaman bir şarjör mermi yedikleri halde hiçbirşey olmamış gibi devriye atabiliyor. Düşman ve silah sayısı kısıtlı, çok daha fazla çeşitlilik olabilirdi. Türkçe dublaj bazen acemice olsa bile genelde tatmin edici, özellikle karadeniz şivesiyle konuşan meksikalı chino güzel bir süpriz. Genel itibarıyla hareket alanınız çok kısıtlı, koca newyork da yolunuz hep birşekilde engellenmiş durumda, yolu ya bir araç ya bir barikat kapatıyor ve lineer ilerlemeye mecbur bırakılıyorsunuz.
Genelde yukarıda eleştirileri sıralamış olmamın sebebi oyundan beklentimin fazla olmasıydı. Yoksa oyun bir klasik değilse bile hit olmayı hakediyor.