AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 Mortal Kombat Dizisi 2011
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Iron-Man
Üye

İleti 81

İletim - 06/04/2011 :  19:00:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla

Herhalde yeni oyunun reklamı için olsa gerek, Mortal Kombat'ın 10 bölümlük yeni bir mini dizisi çekiliyormuş. Hatta çekilmiş sanırım. IMDB'ye göre ilk bölüm Mart sonunda çoktan yayında olmalı ama etrafta buna dair bir bilgi yok.

Diziyi hazırlayanlar, geçen sene Mortal Kombat: Rebirth adında kısa bir filme imza atan ekip. Fena bir film değildi o, merakla bekliyorum diziyi de.

İçerik: Mortal Kombat Dizisi, Mortal Kombat, Mortal Kombata Series, Mortal Kombat İzle, Mortal Kombat Dizisi Konusu, Mortal Kombat Ne Zaman Başlıyor, Mortal Kombat Oyuncular, Mortal Kombat Senaryosu, Mortal Kombat Bilgi, Mortal Kombat Dizi Dizi, Mortal Kombat.

I am Iron-Man!

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 08/04/2011 :  12:44:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.youtube.com/watch?v=D1uTTtQ21Ls Sanırım bu da ilk düşen fragmanlardan. :)
Sayfanın En Üstüne Git

Rhonin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 141

İletim - 08/04/2011 :  19:20:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok güzel olmuş ilk fragman. :) Bakalım Jax ne zaman mekanik kollara sahip olacak. Ayrıca orada Kano'nun bir şekilde gözünden sakatlanması gerekiyor sanırım.

Mortal Kombat Dizisi, Mortal Kombat, Mortal Kombata Series, Mortal Kombat İzle, Mortal Kombat Dizisi Konusu, Mortal Kombat Ne Zaman Başlıyor, Mortal Kombat Oyuncular, Mortal Kombat Senaryosu, Mortal Kombat Bilgi, Mortal Kombat Dizi Dizi, Mortal Kombat.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 12/04/2011 :  18:34:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ve başlamış: http://www.youtube.com/show?p=VkIoQKmEa4I

Mortal Kombat Dizisi, Mortal Kombat, Mortal Kombata Series, Mortal Kombat İzle, Mortal Kombat Dizisi Konusu, Mortal Kombat Ne Zaman Başlıyor, Mortal Kombat Oyuncular, Mortal Kombat Senaryosu, Mortal Kombat Bilgi, Mortal Kombat Dizi Dizi, Mortal Kombat.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000