AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 Facebook'ta Video Yükleme / İzleme Sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

muhammetipli_1989
Üye

Turkey
İleti 105

İletim - 21/05/2011 :  23:28:20  Bilgileri Göster  muhammetipli_1989'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar facede video yükleyemiyorum çok uzun sürüyor yardım

EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 22/05/2011 :  12:05:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
HD = High Definition yani yüksek çözünürlükteki videolar izliyorsan, normal uzun sürmesi. Bağlantı hızın kaç?

Önce istersen TTNet'in sitesinden bir ADSL hız testi yaptır. Veya hangi firmayı kullanıyorsan onun sitesinden. Eğer bağlantı hızın doğru çıkıyorsa, NetLimiter programını indir kur bilgisayarına, ücretsiz versiyonunu. Orada bilgisayarındaki tüm İnternet hareketlerini görebilir, hangi programın kaç KB'lık indirme yaptığını takip edebilirsin. Bağlantı hızına eş değer bir indirme yapılıyorsa sorun yoktur, video çok büyüktür gerçekten. Yok eğer bağlantı hızın kadar indirme yapamıyorsa, kullandığın tarayıcının geçmişlerini temizle, eğer bilgisayara hakim bir kullanıcıysan CCleaner da çok iyi bu konuda, biriken geçici dosyaları temizler. Böyle şeylerle şişiyor olabilir.

Onun dışında iyi bir anti-virüs programıyla virüs taraması yaptır, Spybot ile de spy/ad ware taramaları yaptırabilirsin. Bunlar da hızı düşürebilir.

Tabii tüm bunları yaparken dikkat et, yanlış bir şeyler silinmesin aman. :)
Sayfanın En Üstüne Git

Strayker
Üye

İleti 21

İletim - 30/05/2011 :  18:57:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Video yükleme sorunu videonun boyutuna bağlı. Ve senin net hızına. Yani facebook ile alakalı değil...

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000