AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 win orjinal değil diyor
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

muhammetipli_1989
Üye

Turkey
İleti 105

İletim - 07/08/2011 :  17:17:38  Bilgileri Göster  muhammetipli_1989'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar benim sorunum şu ben xp sp3 ile kendi bilgisayarıma format attım 2-3 gün sonra sağ alt köşedde bu windows orjinal değil diyor bu sorunu format atmadan nasıl çözebilirim birde windows ilerde kapanırmı şimdiden teşekkürler

EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 09/08/2011 :  03:11:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikli olarak kullandığın cd-key illegaldir. Sen format attıktan sonra otomatik güncelleştirmeyi açık hâle soktuğun için, windows orjinal olmadığını algılamıştır.

Windows'un 30 günlük süre içerisinde bir çok faaliyetten seni mahrum bırakacatır. Ancak çalışmaya devam edecektir.

Sorun çözme yöntemleri var, lakin illegal olduğu için desteklemiyoruz.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651

İletim - 10/08/2011 :  21:15:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sorununun çeşitli çözümleri mevcut,
illegal olanları bu forumda konuşamıyoruz ama interin de dediği gibi yasal bir çözüm sunabilirim sana.

makinana tekrar format at, daha sonra otomatik güncelleştirmeleri denetim masası altından kapat, bir daha benzer hata almazsın.

Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde
Sayfanın En Üstüne Git

muhammetipli_1989
Üye

Turkey
İleti 105

İletim - 18/08/2011 :  13:41:00  Bilgileri Göster  muhammetipli_1989'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam bende öyle yaptım tşkler

EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000