AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe Şampiyonlar Liginden Men Edildi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 24/08/2011 :  21:40:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Futbol Federasyonumuz bugün aldığı kararla Fenerbahçeyi şampiyonlar liginden men ettiğini açıkladı.Uefa nın bu kararı almaya zorladığının bildirilmesi de oldukça manidar gözükmekte.Bakalım zaten kaosta olan futbol bu kararla nerelere gidecek?

what is done is done...The king is king

sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651

İletim - 26/08/2011 :  20:34:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir fenerli olarak bu saçmalıklarla ilgili gram yazmak istemiyorum. Bizi düşürsünler, gidelim paşa paşa bank asyada oynayalım, ama onu da sırf fener üzerinden elde edecekleri rant yüzünden yapamıyorlar, bu da fener i piyon gibi kullanıp işleri bittiğinde kenara atma düşüncesinin ürünü. Ama bu iş burada bitmeyecek, ortalık daha çok karışacak.

Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 03/09/2011 :  01:03:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aydınlar'ın açıklamasına göre, eğer Fenerbahçe'nin şike yaptığı kesin olarak açıklanırsa, uefa bizi 8 yıl - milli takımlar dahil - uluslar arası arenadan men edecekti. Geçerli bir sebep olsa gerek.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 07/09/2011 :  11:53:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hocam uefanın öyle bir yetkisi ve ceza sistemi olsaydı italyayı hiçbir şampiyonada göremezdik heralde. Bu sadece bir bahane.
dün de platini biz fenerbahçenin ne yaptığını biliyoruz soruşturma bitince herkes öğrenecek dedi:) gülüyorum sadece

Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 09/09/2011 :  00:57:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya bizim hukuk sistemimizde bir sorun var. Ya da Uefa bizim görmediğim bir şeyleri görüyor.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 09/09/2011 :  13:21:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ortada ciddi deliller varsa ve bunu uefa biliyorsa TFF de biliyor demektir.UEFA biz Fenerbahçenin ne yaptığını biliyoruz bu sebeple almadık diyorsa TFF hangi sebeple bizi ligde tutyor anlamıyorum.Neresinden bakarsan bir çelişki çıkıyor işin içinden.Ama bu sözleri, tazminat ve şampiyonar ligini durdurma yönünde açılan dava sebebiyle, CAS üzerinde baskı kurmak için söylüyor olabilir diye düşünüyorum.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000