AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 Forex ile ilgili bilgisi olan?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

safsata
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 16/07/2012 :  10:11:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba. Borsa, hisse senedi gibi şeyler uzun süredir ilgimi çekerdi. Ntvmsnbcyi falan açıp konuştukları konuları anlayabiliyor olmayı çok isterdim. Bu tarz yayınları takip edenlere imrenerek bakardım. Şimdi ben niye yapamayayım dedim. Foreksle ilgili birkaç adım atmaya karar verdim. İnternette pek çok foreks kullanıcısının yorumlarını inceledim ve forekse başlamaya karar verdim Forekse başlaması söylemesi kadar kolay değil. Foreks yazılımıydı, foreks firmasıydı derken epey seçim yapmak gerekiyor. Böyle bi yapıya alışkın olmayanlar ise foreks takastır gibi tanımlara sığınıyor. Hal buyken biraz yardım beni oldukça hızlandırır. Bildiğiniz güvenilir foreks firmalarını söylerseniz ben de içlernden birini seçerim. Foreks firması dışında şeyler de önerebilirsiniz. Şimdi size soruyorum ama ben buraya gelip yazmadan önce biraz araştırma yaptım dediğim gibi. Hesap yapmak için izleyeceğim yönteme karar veremedim. Bana hala karmaşık geliyo. Yazılım ise en kolayı çünkü yazılımlar arasında çok fark yok. Firma içinse birazcık bir soruşturmadan sonra uygun gelen İntegral Şikayet edeniniz var mı bilmiyorum ama bu işe başladıktan sonra bırakanlar da oluyomuş. Yorumlarınızı bekliyorum
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000