|
Yazar |
Konu  |
haramrapsultana
Üye

İleti 9 |
İletim - 28/01/2006 : 11:23:17
|
Ben 2-3 senedir programasyon ile ugrasiyorum, sitemde c++ dersleri mevcut ve daha yaziyorum. Ilk once console (siyah yazi ekrani) dersleri hazirladim, boylece c++ u iyi anliyacaksiniz. Ve sonunda console oyunlari yapabileceksiniz (snake, labirent, rpg, ...). 2D ise c++ den sonra ilk adimim olacak ve sonunda 3D. Kullanilan tum programlar be kutuphaneler bedavadir. (Gimp, code::blocks, ...)
Site adresi: İçeriği Nedeniyle Silinmiştir! |
 |
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 28/01/2006 : 13:15:22
|
site güzel ama sanırsam NUKE kullanmışsın sitede..keşke hazır değilde kendin yapsaydın birde hatırlatma NUKE kulansan bile türkçe desteği vardır..heralde sen içeriği ingilizce olsun daha karizma olur diye dil olarak ing. seçmemişsindir. yani berbat olmuş. :D:D:D arkadaşların çoğu bu siteye uye olamaya bilir bile :D |
 |
|
haramrapsultana
Üye

İleti 9 |
İletim - 28/01/2006 : 13:29:10
|
Forumun bir kismi bana ayit, genel olarak Turkler girmesine ragmen fransizca yazilim ile ugrasan arkadaslar giriyor ve kullaniyor, bu nedenle interface turkce degil. Dersler ve yazilarim turkcedir. |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 28/01/2006 : 16:19:04
|
haramrapsultana, verdiğin linki, kurallarımıza uygun olmayan içeriği nedeniyle sildim. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
mavis boy
Üye

Turkey
İleti 7 |
İletim - 22/05/2006 : 22:50:27
|
ben şimdi bedava oyun yapmak istiyorum nasıl yapıcam ama bedava olucak bilenler mavisboy_123@hotmail.com adresini messengeerine beni eklesin ve açıklayıcı şekilde anlatsın lütfen bende sims gibi bir oyun yapmak istiyorum |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|