slm arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum ve amacım basit derecede oyunlar yapabilmek...çeşitli programları kurdum ancak beceremedim kullanmayı!!! amacım basit oyunlar düzenleyebilmek... işim gereği farklı şeylere yönelmeliyim ancak bunu da başaramadım... sizden bi ricam var bana kullanması basit olan bi program önerirseniz bende öğrencilerime farklı şeyler öğretebilirim... örneğin basit bir yılan oyunu yaparak öğrencilere sıfatları daha ii anlatabilirim veya basit bir futbol oyunu ile zıt- eş anlamlı kelimeleri öğretebilirim. amacım değişiklik yapmak! bir takım çizim programlarını dahi kullanıp derslerde değişiklik yapabiliyor böylece öğrencilerime dersleri daha iyi anlatabiliyorum... şimdi amacım oyun yapmayı öğrenmekte bundan sonraki hedefimse animasyon şeklinde çizgifilmler yapmak sanırım değişikliğe açık olmak başa bela ve emek isteyen bir şey lütfen bana yardım edin!!! eğitimde değişiklik istiyorum sanırım fazla bir şey istemiyorum... bu forum sayesinde bana ulaşamazsanız mail adresim şu: bilmiyorum_21@yahoo.comdurgun11@mynet.combibidi_babidi_bu_222@hotmail.com bu adreslere yazabilirsiniz... yardımlarınızı bekliyorum......
bilmiyorum derken aslında ne kadar çok şey bildiğimin farkına vardım sanırım bu yüzden dünya dönüyor...
bu arada game maker ı kullandım daha doğrusu kullanmaya çalıştım fakat beceremedim... 3D, Flash MX.. gibi prgrmları da denedim ancak olmadı. belki de kullanmayı bilmediğim için de olabilir... sizden bir yardım eli istiyorum...
bilmiyorum derken aslında ne kadar çok şey bildiğimin farkına vardım sanırım bu yüzden dünya dönüyor...
ya işte zaten söylüoruz biz game maker iyi program her ne kadR bazı arkadaşlar küçümsese de Yani 3D oyun bile yapılıyor. Bkz:Game Maker web sitesi dediğim gibi game makeri mutlaka oğren..!
::::: Knight OnLine ::::: Server : Edana Nick : wwwAliGwww Level : 41 ::.. RaNGeR ..::
Serseri_bilmiyorum, eger dogru anladi isem ogretmensin. Yeni bir konu acarak daha detayli aciklarsan durumunu, ve kafandaki ilk projeyide yazarsan, yardimci olmaya calisirim.
Bu iki linke bir bak. ilk link bir basit Turkce game maker dersi. hic bilmeyenlere yonelik. ikinci link ise game maker'in Turkce kullanim kilavuzu. Bunlara bir bakiver, eger game maker hosuna gitmezse: http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12847 baska bir program secebilirsin...
Ancak game makerde karar kilarsan, ac yeni bir konu, dedigim gibi detayli acikla demek istediklerini, ben elimden geldigince yardimci olurum. Tabii bu maksat egitim amacli ise ve kar amaci gudulmuyorsa...
arkadaşlar çizgi film gibi animasyon istiyorsanız bana gelin(oyun yapımıda olur)game maker ilk başta banada çok zor gelmişti aam gittikçe kolaylaştı gittikçe kendi projelerimi yapabiliyorum artık
Reklam Yasak! Gariplerin sitesi Oyun yapmak isteyenler bana gelsin:P