AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Mafia & Godfather
 MAFİAAA :asayı soyamadım!!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Poseidon
Üye

Turkey
İleti 120

İletim - 17/05/2004 :  13:45:38  Bilgileri Göster  Poseidon için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
YAw arkadaşlar öle biyer varki geçemiom bi malikanenin kasasını soymaya gidioz ya hani bi adamla adamların elinde tüfek var hemen ölüoz ya

^^^NO SMOK_İNG^^

Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231

İletim - 17/05/2004 :  14:26:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Underground konusunda da aynı şeyi yapmışsın. Biraz zahmet edip baksan herşeyin cevabını bulup, boşu boşuna konu açmış olmayacaktın. Burada oyunun tam çözümü var.
http://www.oyunsitesi.gen.tr/cozumler/cozumler.asp?oyun=mafia-coz

Barış ERSOY
Yazar
bersoy@oyunsitesi.gen.tr
---
... Ruslana
Sayfanın En Üstüne Git

Poseidon
Üye

Turkey
İleti 120

İletim - 22/05/2004 :  13:58:19  Bilgileri Göster  Poseidon için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Uğraşmak zorunda olduğumu sanmıyorum ozaman herkes uğraşsın forum kapansın ok...MUHATTABIM DEĞİLSİN OLAMAZSIN

^^^NO SMOK_İNG^^
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 22/05/2004 :  21:16:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Poseidon tarafından yazılan:

Uğraşmak zorunda olduğumu sanmıyorum ozaman herkes uğraşsın forum kapansın ok...MUHATTABIM DEĞİLSİN OLAMAZSIN

Kaba olmanın anlamı yok... Leg doğru olanı yazmış. Sitede takıldığın konunun cevabı varken buraya konu açıp cevap beklemen ne kadar mantıklı bunun cevabını bulabilmiş değilim. Ayrıca istemediğin cevapları aldığın herkesle bu şekilde konuşursan forumda konuşacak kimsen kalmaz bunuda belirtmek isterim. Son olarak lütfen BAĞIRMA.... karşında sağır yok.
Sayfanın En Üstüne Git

Poseidon
Üye

Turkey
İleti 120

İletim - 23/05/2004 :  12:12:50  Bilgileri Göster  Poseidon için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
OK!!!!thanks, I'm Sorry....:)

^^^NO SMOK_İNG^^
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000