AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Hitman
 Hitman2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 20/05/2004 :  00:10:04  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben Hitman2'yi aldım. Oyun açılıyor oynuyorum. Fakat 'esc'ye basınça oyun kitleniyor.Yani save edemiyorum..v.b. 'B'tuşu ile görev okuyunca bilgisayar yine kitleniyor.Ve bu sorun bütün oyunlarda oluyor. Yani nasıl bir durum içindeyim düşünün hiç bir oyunu oynayamıyorum.Sorun hepsinde aynı.Lütfen acil yardım.

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 24/05/2004 :  17:12:58  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya bu konuyu sadece 22 kişi okumuş ve yakında 2.sayfaya düşecek.Konunun okunması için attım.Mesajı attığım için kızdıysanız silebilirsiniz
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 24/05/2004 :  17:22:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Help diye bir başlık yazarsan kimse neyden bahsettiğini anlamaz. Bu yüzden de çoğu kişi bakmaz bile. Boşuna başlıkları düzgün seçin demiyoruz size.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 24/05/2004 :  17:40:03  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yardım genel bir başlık o yüzden birçok kişi bakar diye düşünmüştüm.
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 24/05/2004 :  20:20:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yanlış düşünmüşsün. Burada kalıcı olan pek çok kişi bu tip başlıklara cevap yazmıyor artık. Bende aynı düşüncedeyim ve bilgim olsa bile cevap vermeyi düşünmem.
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 25/05/2004 :  14:27:52  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam biz KRONDOR abilerle konuştuk. Bir daha yazmam.Bilginiz varsa lütfen yazın.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000