|
| Yazar |
Konu  |
|
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 27/05/2004 : 13:55:16
|
| Arkadaşlar bu oyunlarda mouse kontrolü varmı, çünkü bu tür oyunlar sadece klavye ile çok zor oynanıyor. Sanırım önce tam çözümü olan olanları deneyeceğim. Hepsine güzel dendiğine göre sanırım dalışın tam sırası!!! |
 |
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 27/05/2004 : 18:36:47
|
| Mouse kontrolü varmı? mı?? Sanırım sen oyunlardan baya bir uzak kalmışsın. Sadece klavye kontrollü oyunlar 5-6 sene önce terk edildi ve şimdiki mouse/klavye kontrolüne geçildi. |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 27/05/2004 : 22:13:45
|
Arkadaşların da dediği gibi, yazdığın oyunları bilgisayarın rahat çalıştırır. Güzelliklerine gelirsek, hepsini oynamadım. Tecrübe edindiklerimden: The Thing: Gerilimi güzel, ama fazla birşey bekleme, yine de oyna derim... Wolfenstein: Oldukça akıcı bir FPS, FPS seviyorsan sakın kaçırma. Return Of The King: Ne olursa olsun oynanması gereken bir oyun.
Bu arada küçük bir not düşeyim The Thing ilk çıktığında mouse kontrolünden noksandı. Yani mouse ile sadece sağa ve sola dönebiliyordunuz, freelook maalesef bu oyunda yoktu, taaa ki oyun çıktıktan sonra oyunculardan şikayet gelinceye kadar... Oyuna bir yama çıkartıldı ve The Thing tam mouse desteğine kavuşmuş oldu, bu yüzden oyunu oynamadan önce yamayı yükle bence... |
 |
|
|
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 28/05/2004 : 00:17:02
|
Bazı oyunlarda sözde mouse kontrolü vardır bunlarda sağa sola dönüş haraketleri ya çok ağır yada çok hızlı oluyor, son oynadığım oyunda sadece kamera dönüyor karakter dönüşünü ancak klavye ile yapabiliyorum. Tabi bu arada rakiplerle de uğraşmak gerekiyor. Bunun için sordum. Tavsiyeleriniz için teşekkürler, sanırım yakında sorularımla başınızı şişiririm. |
 |
|
|
n/a
deleted

İleti 13 |
İletim - 28/05/2004 : 21:33:18
|
| 4 yani Vietcong güzel. |
 |
|
Konu  |