AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 MANHUNT
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

force156
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 29/05/2004 :  16:32:05  Bilgileri Göster  force156 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu oyun bana biraz farklı geldi.
Oynayanların fikirlerini öğrenmek isterim...

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 29/05/2004 :  21:26:03  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence bu oyun hiçbişeye benzemiyo.oyundaki vahşet ilk başlarda güzel olsada sonralardan acayip sıkıyo.
Sayfanın En Üstüne Git

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 30/05/2004 :  22:28:15  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yarım saat kadar oynadım. Vahşi bişeyler bekliyordum ama sürekli düşmanları aynı şekilde öldürdüğümü görünce bıraktım. Mesela bir cam parçasıyla düşmanı hiç farklı öldüremedim.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git

JAZZ
Üye

Turkey
İleti 172

İletim - 31/05/2004 :  20:39:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben oyunu almayı düsünüyorum dergilerde iyi not almış hem böyle oyun zor gelir..
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 01/06/2004 :  09:11:04  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende dergilerden okudum ve düşmanımızı birçok şekilde oldürebileceğimizi yazıyodu.Belki farklı kombinasyonlardan oluyodur...
Saygılarımla...
Sayfanın En Üstüne Git

tughan0
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 08/06/2004 :  00:38:42  Bilgileri Göster  tughan0 için bir ICQ İletisi Gönder  tughan0'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben biraz oynadım ilerlerde adamlar çok olunca zevkli oluyo salakları tek tek tuzağa düşürüyorsun.Tabi bu planlarıda sen yapıyorsun. Oyun zevkli ama dediğininz gibi hep aynı şekilde öldürüyosun. Oyun öldürme şekilleri üzerine değilde splinter cell gibi gizlilik üzerine kurulmuş bence. Birde oyunu yaparken heralde gta motoru kullanmışlar oynayanlar farketmiştir zaten düşük sistemlerde çok çok rahat çalışıyor benim sistemimde tüm ayarlar açık olarak oynuyorum 128 mbram celeron 433 128mbgf4, takdir sizin...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000