AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 Çok önemli hayati bir durum
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

musictondevil
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 16/01/2005 :  12:40:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende trainer ok atarken nazgula basılı tut okun gücü artar ben iki okta öldürdüm bide zor ya valla

the battle fopr middle-earth çıktı
Sayfanın En Üstüne Git

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 28/01/2005 :  03:17:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aslında en zor görevlerden biri, önce fillerin hangi sıra ile geldiğini ezberle genelde aynı sırayı takip ediyor.
Önce filin ölümüne 1-2 darbe kalınca Nazgülün olduğu yere iyice yaklaşıp fili öldür, böylece fazla vakit harcamadan Nazgüle ateş edebilirsin.
Nazgül kaçınca sıra hangi tepede ise bir an önce oraya koşup fil daha gelirken vurmaya başla, yukarıda dediğim gibi 1-2 darbe kalınca nazgülün bulunduğu yerin yakınına git ve fili öldürüp Nazgüle ateş etmeye başla, bu böyle devam eder, ta ki Nazgül nalları dikene kadar.
Bu işleri yaparken düşmanlardan kendini koru,ok almayı da unutma.
Hilesiz hurdasız oyunu bitirebilirsin.
İlk seferde oyuncu seçemiyoruz, oyunu bir kez bitirip ikinciye geldiğinde seçme şansın var(hile yapmıyorsan ki tavsiye etmem).
Sayfanın En Üstüne Git

HELLISDEVIL
Üye

İleti 34

İletim - 15/04/2005 :  23:34:27  Bilgileri Göster  HELLISDEVIL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nazgulu öldürmen için legolası iiice ama cook iiice geliştir özellikle okunu tamam mı sonra bi daha gecmei dene

HELLISDEVIL
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 19/05/2005 :  18:26:09  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
şu oyunun türkçesi yokmu yahuu.

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git

sipsimsi
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 13/06/2005 :  15:40:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çok saollllllll emin kardeş çok yardımcı oldun o adresi vererek ellerinden öpüldün
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000