AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Rom oyunlari
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

bayramselman
Üye

İleti 5

İletim - 14/06/2004 :  00:17:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
romlu oyunlari internetten indirip bilgisayarda oynamak yasal mi degilse yasal olabilmesi icin ne yapmak gerekir..?

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 14/06/2004 :  01:19:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yapımcı firma izin vermediği sürece yasal değil. Hatta emülasyon işi bile bildiğim kadarıyla yasal değil. Daha doğrusu emülatörlerde sorun yok ama rom'lar yasal değil. Bunun yasal yolu oyunu orjinal medyasında satın almaktan geçiyor...

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

bayramselman
Üye

İleti 5

İletim - 14/06/2004 :  12:13:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
peki su an bendeki romlarin yasal olup olmadigini nasil anlayacam eger yasal degillerse kullanmakta bir sorun cikar mi su an ben finlandiyadayim burada bu dosyalari kullanmayi tespit edebilirler mi ?
Sayfanın En Üstüne Git

bayramselman
Üye

İleti 5

İletim - 14/06/2004 :  12:16:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
bayramselman tarafından yazılan:

peki su an bendeki romlarin yasal olup olmadigini nasil anlayacam eger yasal degillerse kullanmakta bir sorun cikar mi su an ben finlandiyadayim burada bu dosyalari kullanmayi tespit etmek icin herhangi bir yöntem var mi? ayrica madem yasal degiller neden internetten indirebiliyoruz yani su an kullanmamdan bir sorun cikar mi diye sormak istiyorum.

Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 14/06/2004 :  13:07:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İnternetten "bu rom tanıtım amaçlıdır, 1 gün sonra siliniz" gibi ibareler sonunda indirilir o romlar. Sitelerin kaçış noktası bu. Elinizdeki romları kullanımla tespit edemezler. Olayın altyapısı pek müsait değil. Yine de dediğim gibi çoğu romun yasal olmadığını aklınızda bulundurup, ona göre hareket edin.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.02 Snitz Forums 2000