AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Call of Duty
 call of duty yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

akrep_kral
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 19/06/2004 :  08:54:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler bir bölümde ruslarla beraber savaşıyoruz.bir yerde binanın üzerinde sniperlılar var onları vurup binanın içine girdim binayı ele geçirince tank geldi ama tankı nasıl patlatacağımı bilmiyorum bölümü geçen arkadaşlar yardımcı olabilirmi

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 19/06/2004 :  23:58:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Orada binanın içerisinde bir adet roket atar var. Onun ile tankı yok etmen gerekiyor. Daha sonra karşı binanın oradan gelen almanları temizleyip o bölgedeki tankıda havaya uçurman gerekiyor. Ama ortamda dikkatli ol çünkü düşmanlar her yerden geliyorlar. ))
Sayfanın En Üstüne Git

vanhelsing
Üye

Russia
İleti 19

İletim - 04/11/2004 :  23:08:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
dostum en zor u tankları wurunca baslıyor binayı sarıyorlar ve senin bir adamın bile kalmıyor. tabi en zor seviyede oynadıysan benim gibi baya bir süre ugrasman gerekicek.

ozZi
Sayfanın En Üstüne Git

WoLoWoLo
Üye

Turkey
İleti 402

İletim - 12/11/2004 :  18:58:28  Bilgileri Göster  WoLoWoLo için bir ICQ İletisi Gönder  WoLoWoLo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar , o roket atar tam olarak binanın hangi bölgesinde? belirteilirmisiniz,. Çok aradım ama bulamadım.

" Geç gelen teselli , idamdan sonraki affa benzer... "
Sayfanın En Üstüne Git

garsons
Üye

Cyprus
İleti 128

İletim - 17/11/2004 :  17:41:09  Bilgileri Göster  garsons için bir ICQ İletisi Gönder  garsons'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
binanın arka tarafında yarı balkon gibi bişi var orda sürekli yenileniyo sen alıyosun bi tankı patlatınca yerine yenisi geliyo kolay gelsin

Geriye bakmadan yaşamayı öğrenmek gerek...
Sayfanın En Üstüne Git

HellScream
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 06/12/2004 :  14:28:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşın roketatar dediği yerde sabit bi alet yani ööle alıp götüremiyosun.(belki yerdımı olur)

Time is Bad
Keep Your Back!..
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000