AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 VC de en sevdiğiniz görev
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 08/07/2004 :  22:31:14  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet ama o bölümü kolay geçmiştim şu Lance li bölüm çok zordu kendini kurtarıcan bide Lance si
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 12/07/2004 :  09:40:17  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
martha yı helikopterle takip edip bir binanın penceresinden fotoğrafların çekildiği bölüm güzeldi. bir de son görevlerde uyuşturucu fabrikasının havaya uçurulması çok güzeldi bence. en gıcık kaptığım bölüm ise malibu kulübünün önünden sarı saçlı adamla yarış etmek. iyi gidiyordu hain

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

semreu
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 12/07/2004 :  17:11:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben marthayı arabayla takip ettim
bu arada o mal adamı da yarışta geçinceye kadar canım çıkmıştı
öldü sora salak zaten
Sayfanın En Üstüne Git

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 12/07/2004 :  20:29:27  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim VC'de en sevdiğim görev "sarhoşken" hastahaneye gitmeye çalıştığınız görev. Sonlara doğru, hatırlarsınız belki, hani bomba patlayınca adamın kolu kopuyor, siz de onu hastahaneye götürüyorsunuz vs.

En sevmediğim bölüm de, sizin gibi, yarış bölümü. Orada şans eseri fazla sağa kırdım ve adam bir binaya tosladı, yoksa en az 30 kere denedim o bölümü.

For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
yebakiler@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 13/07/2004 :  00:13:59  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya o görevi hatırlatmaya....Araba öle zor gidiyor ki canım çıktı bu arada en sevMEdiğim görev o kıvırcık turuncu saçlı adamla araba yarışıydı
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000