|
Yazar |
Konu  |
burkan
Üye

Turkey
İleti 24 |
İletim - 28/05/2006 : 00:06:00
|
cm 01-02 de ibrahim said,flrin cernat,julius aghahowa,johan elmander,jonas lunden,to madeira,isaac okoronkwo,fabio rustico,arjen robben,mark kerr,radoi,boskovic,ouedragho,soronchinsky,izmailov,uğur inceman,lucas neill... |
insan, kaderi kesinleşene kadar elinden geleni yapar... |
 |
|
syb
Üye

İleti 3 |
İletim - 29/05/2006 : 11:36:54
|
merhaba dostum eğer fm 2006 oynuyorsan tavsiyelerim var sana.nizamettin çalışkan dortmund halim kurtuluş celsinho forvet damian luna ,leandro gioda ,jurandir ,jonathas,caceres.sana tavsiyem caceresle celsinho yu forvet oynat.orta saha sol luna 10 numara olur.genç oyuncu emrah ekin var basel altyapısında.sol tarafa palermoda umut güzelses var.serdar taşçı.serdar aydın.aklıma gelenleri yazıyorum valla.klişe isimlerden sıkıldım hep adam buldum.defansif orta sahaya uğur incemanı al bence kesinlikle.ya dur aklımda değil oyuna girip çıkayım 15 tane falan transfer teklifi yaptığım gençler var.erhan öz onur koç.gerçi bunlar alt yapıdan yetişti tam olarak bomba yani.barbaros barut.:) |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 29/05/2006 : 13:38:20
|
Forward: Rooney (Tevez) - Fernando Torres (Bastian Schweinsteiger) Attacking Mid. - Schneider - C. Ronaldo Defensive Mid. - Xabi Alanso - Guarin Defence: Lahm - Terry (Pek genç değil ama..) - John Heitinga - Ferreira |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 02/06/2006 : 10:08:48
|
Maxim Tsigalko ve Sergey Nikiforenko.. |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
RealBetmen
Üye

İleti 136 |
İletim - 02/06/2006 : 16:26:36
|
benim Fm2005'te bulduklarım bak.
Ekrem Dağ (MR)
Oğuz Şabankay (AMC)
Hüseyin Aktaş (MC)