AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Spider-Man & X-Men
 spiderman 2 yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

akrep_kral
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 18/07/2004 :  17:09:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
mysterio diye bir canavar var onunla ilk karşılaşmamızda havada uçup bize kaya yağdırıyor kayayı ona atıyorum bazı kayalar elimde patlıyor nasıl geçecem

ekaydirma
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 19/07/2004 :  15:37:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kayalar belli bi zaman içinde yokoluyor.sen kayayı o yokomadan alıp atman lazım.genellikle en son yere düşen kayayı seçki hemen patlamasın.oyunu ben bitirdim ne zaman sorunun olursa gel bana sor.
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 19/07/2004 :  22:41:50  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de buna benzer bir bölümde takıldım. Bilinmeyen nesneleri patlatmaya çalışıyoruz, sanırım bunlar enerji santralleri. Birkaç tanesini parçladıktan sonra, bu enerji santrallerinin en büyüğünü parçalamamız gerekiyor. Bunun için santralden çıkan ışığın bitiş noktasından bir gök taşı yağmuru başlıyor. Biz de bu gök taşlarını (kayaları) santrali koruyan silahlar parçalamadan çarpıştırıp parçalamaya böylelikle de santrali yok etmeye çalışıyoruz ama nafile. Ben ne kadar kayayı çarpıştırıp parçalasam da santral bir türlü yok olmuyor. En sonunda dayanamayıp santralın olduğu kara parçacığına atladım (göya santralı ağ topuyla, yumrukla filan parçalıyacaktım) ama silahlar full olan canımı birkaç ışınla sıfırladılar ve öldüm. N'apmam lazım?

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

anilanar
Seçkin Üye

Turkey
İleti 36

İletim - 21/07/2004 :  02:37:41  Bilgileri Göster  anilanar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
O gök taşlarını alıp silahların önüne fırlat. Silahlar fırlattığın gök taşlarına ateş etmeye başlayacaklar. Sen de gidip santrali havaya uçurabilirsin.
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 21/07/2004 :  21:34:56  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sağol Anıl,
Santrallere gelmeden önce çıkan uyarıyı es geçmiçim bu yüzden de günlerdir boşu boşuna bölümü geçmek için uğraşıyormuşum ama en sonunda oyunu bitirdim...

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

akrep_kral
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 24/07/2004 :  15:30:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla