mysterio diye bir canavar var onunla ilk karşılaşmamızda havada uçup bize kaya yağdırıyor kayayı ona atıyorum bazı kayalar elimde patlıyor nasıl geçecem
kayalar belli bi zaman içinde yokoluyor.sen kayayı o yokomadan alıp atman lazım.genellikle en son yere düşen kayayı seçki hemen patlamasın.oyunu ben bitirdim ne zaman sorunun olursa gel bana sor.
Ben de buna benzer bir bölümde takıldım. Bilinmeyen nesneleri patlatmaya çalışıyoruz, sanırım bunlar enerji santralleri. Birkaç tanesini parçladıktan sonra, bu enerji santrallerinin en büyüğünü parçalamamız gerekiyor. Bunun için santralden çıkan ışığın bitiş noktasından bir gök taşı yağmuru başlıyor. Biz de bu gök taşlarını (kayaları) santrali koruyan silahlar parçalamadan çarpıştırıp parçalamaya böylelikle de santrali yok etmeye çalışıyoruz ama nafile. Ben ne kadar kayayı çarpıştırıp parçalasam da santral bir türlü yok olmuyor. En sonunda dayanamayıp santralın olduğu kara parçacığına atladım (göya santralı ağ topuyla, yumrukla filan parçalıyacaktım) ama silahlar full olan canımı birkaç ışınla sıfırladılar ve öldüm. N'apmam lazım?
O gök taşlarını alıp silahların önüne fırlat. Silahlar fırlattığın gök taşlarına ateş etmeye başlayacaklar. Sen de gidip santrali havaya uçurabilirsin.
Sağol Anıl, Santrallere gelmeden önce çıkan uyarıyı es geçmiçim bu yüzden de günlerdir boşu boşuna bölümü geçmek için uğraşıyormuşum ama en sonunda oyunu bitirdim...