arkadaşlar orada kesemezsiniz parmaklıkları. kod girmeniz gereken bilgisayarın ekranı böle barkot gibi dimi:) işte onun fotografını çekin size bir şifre gelicek onu girin kapı açılıcak iyi eğlenceler...
arkadaşlar orada kesemezsiniz parmaklıkları. kod girmeniz gereken bilgisayarın ekranı böle barkot gibi dimi:) işte onun fotografını çekin size bir şifre gelicek onu girin kapı açılıcak iyi eğlenceler...
yau ordan girdim oranın tam karsısında bi kapı var orayı diyorum bi de 3 ve 4. yarıslar nerde yapılıyo onu bulamadım. barkodlu yerden girdikten sonra da elektrikli kapılar var oralardan da gecemiyorum :) kitlendiim galiba
3 ve 4. yarışlar dnizde kırmızı işareller var lazer gibi şimdi geçemiyosunuz.Daha sonra görevinizi başarıyla tamamlayınca bi aparat alıcaksın botun için mamga garajmıdır nedir ordan:) o elektrikli kapıda kenarda bikutu sandık öle bişi var onu it elektriğin ortasına araya üstünden diğer tarafa geç. sora ilerle bi eldiven alıcaksın baya ilerleyince onunla fotograf makineni kullanarak ateş edebilicen buda benden tiyo sana kablolardaki iletişim sorunlarına bununla çözüm bulucan.
hımm aklıma gelmişken bu bölümde bi adamı kurtarıcan o senin için istediğin tüm demir kapıları kafasıyla tos atarak kırıcak sende rahat edicen.:)) bide b ota aldığın aparatla o lazerlerin üstünden atlıyabiliceksin hadi geç artık oraları ordan sonrası daha keyifli....