AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Medieval total war
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Yasir
Üye

Turkey
İleti 70

İletim - 23/07/2004 :  19:11:58  Bilgileri Göster  Yasir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
güzel ve zevkli bir oyun.Medieva total war roma denen yeni oyunu çıkmış muhteşem bir oyunmuş.akrabada gördğüm.Almanızı tavsiye ederim.Alıpta denedinizmi.

Her Göz Yaşı Sadece Şerden Akmaz

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 12/08/2004 :  21:29:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ne zaman cıktı roma total war

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

Yasir
Üye

Turkey
İleti 70

İletim - 17/08/2004 :  11:57:46  Bilgileri Göster  Yasir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Digitürk te teknoloji kanalı var orada çıktığı söynenmişti.ve ben akrabada görmüştüm

Sayfanın En Üstüne Git

OCTANE
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 17/08/2004 :  18:18:17  Bilgileri Göster  OCTANE için bir ICQ İletisi Gönder  OCTANE'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Rome:Total War bir kere sonbaharda çıkıyor.Senin akrabadaki oyun bug doludur
Sayfanın En Üstüne Git

Yasir
Üye

Turkey
İleti 70

İletim - 17/08/2004 :  18:33:21  Bilgileri Göster  Yasir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilmiyorum artık.ben oyunun kabını gördğüm.Üstünde Medieval total war rome yazıyordu.

Sayfanın En Üstüne Git

OCTANE
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 17/08/2004 :  18:38:19  Bilgileri Göster  OCTANE için bir ICQ İletisi Gönder  OCTANE'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam bug dolu o zaman git sor akrabana
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000