Hmm... Tam olarak ne yapacağımızı hatırlayamıyorum ama sağda duvardaki haritada gösterilen 3 simgeyi horoskopta kuzeyde alt alta getireceksin. Bu 3 simgenin birinden horoskopta iki tane mevcut, birinin arkaplanı koyu birinin açık. İkisini de dene. Kolay gelsin.
Hmm... Tam olarak ne yapacağımızı hatırlayamıyorum ama sağda duvardaki haritada gösterilen 3 simgeyi horoskopta kuzeyde alt alta getireceksin. Bu 3 simgenin birinden horoskopta iki tane mevcut, birinin arkaplanı koyu birinin açık. İkisini de dene. Kolay gelsin.
Teşekkür ederim, sayende bölümü geçtim.Ama bakınca, bu basit çözümü niye bulamadım diye insan kendine kızıyor. Bu arada gene fazla gidemedim, 16.bölümde takıldım. Ok atanların tarafına nasıl geçicem. Bunu da yazarsan çok teşekkür ederim.
slm arkadaşlarBen tapınak şövalyelerinin 16. bölümünde takıldım orada ok atanların tarafına nasıl geçecez? o bölümde tahtaya sıkınca o sular indi ve ben yeni bir kılıç aldım sonra orda sopa gibi birşey vardı onuda aldım ve diğer tarafa geçtim oradada sular vardı o suyun olduğu yerden geçip diğer tarafa gidecektik orada bir bişey vardı onu indirdim sopayııda oraya koydum destek sağlaması için yoksa sular geri geliyor.onuda yaptıktan sonra suların seviyesi azaldı ve bitti dahha sonra diğer tarafa geçtim ama boşluk var o boşluktada su var ve dioki suyun seviyesini yükseltirseniz karşıya geçebilirsiniz dio ama orada ne yapacağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim