AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Knights of The Temple
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

atacan
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 26/07/2004 :  01:20:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mrb arkadaşlar. Tapınak şovalyeleri oynunun 14. bölümündeki yıldız horoskopunu çözen varmı? Döndürüyorum döndürüyorum hiçbir halt olmuyor. Lütfen yardım edin, kafayı yiyeceğim.

anilanar
Seçkin Üye

Turkey
İleti 36

İletim - 26/07/2004 :  02:29:38  Bilgileri Göster  anilanar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmm... Tam olarak ne yapacağımızı hatırlayamıyorum ama sağda duvardaki haritada gösterilen 3 simgeyi horoskopta kuzeyde alt alta getireceksin. Bu 3 simgenin birinden horoskopta iki tane mevcut, birinin arkaplanı koyu birinin açık. İkisini de dene. Kolay gelsin.
Sayfanın En Üstüne Git

atacan
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 27/07/2004 :  21:45:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
anilanar tarafından yazılan:

Hmm... Tam olarak ne yapacağımızı hatırlayamıyorum ama sağda duvardaki haritada gösterilen 3 simgeyi horoskopta kuzeyde alt alta getireceksin. Bu 3 simgenin birinden horoskopta iki tane mevcut, birinin arkaplanı koyu birinin açık. İkisini de dene. Kolay gelsin.

Teşekkür ederim, sayende bölümü geçtim.Ama bakınca, bu basit çözümü niye bulamadım diye insan kendine kızıyor. Bu arada gene fazla gidemedim, 16.bölümde takıldım. Ok atanların tarafına nasıl geçicem. Bunu da yazarsan çok teşekkür ederim.
Sayfanın En Üstüne Git

anilanar
Seçkin Üye

Turkey
İleti 36

İletim - 29/07/2004 :  09:04:18  Bilgileri Göster  anilanar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bölümü daha ayrıntılı anlatırsan yardımcı olmaya çalışırım. Oyunu uninstall ettiğim için 16. bölümü load'layıp oynayamıyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

oyunsitesi
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 06/02/2007 :  14:31:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
slm arkadaşlarBen tapınak şövalyelerinin 16. bölümünde takıldım orada ok atanların tarafına nasıl geçecez? o bölümde tahtaya sıkınca o sular indi ve ben yeni bir kılıç aldım sonra orda sopa gibi birşey vardı onuda aldım ve diğer tarafa geçtim oradada sular vardı o suyun olduğu yerden geçip diğer tarafa gidecektik orada bir bişey vardı onu indirdim sopayııda oraya koydum destek sağlaması için yoksa sular geri geliyor.onuda yaptıktan sonra suların seviyesi azaldı ve bitti dahha sonra diğer tarafa geçtim ama boşluk var o boşluktada su var ve dioki suyun seviyesini yükseltirseniz karşıya geçebilirsiniz dio ama orada ne yapacağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
Sayfanın En Üstüne Git

skouss
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 04/02/2008 :  21:41:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadas orda o yıkıkın suyla dolması gerektıgı soylenıyor ondan sonra karsıya geçip kolu tutturdugun demiri okla vurmaya calıs;)
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000