AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Age of Empires & Age of Mythology
 AOE-2 conquerors
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 27/07/2004 :  09:41:16  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben age of empires2 conquerors oyununu türkçeleştiriyorum. bitirdikten sonrada bunun data dosyalarını bir paket halinde dileyen arkadaşlarıma vericem. ben ayrıca şunu da düşündüm. oyundaki campaign larda bildiğiniz gibi krallıkların yani rakiplerinizin isimleri var. isteyen arkadaşlar varsa bana yazsınlar kendi istedikleri isimlerden koyim. yalnız hangi ismi hangi krallığın yerine koyacağını kendisi söyleyecek. örn: II. Arthur değiştirerek, yani bana kral ismi söyleyin ben de onun yerine koyim. halen oyunun üzerinde çalışıyorum ve bir çok kısmı bitti sayılır. ayrıca önerileriniz varsa da bekliyorum.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....

superior
Üye

Turkey
İleti 215

İletim - 01/08/2004 :  11:05:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hero ların da ismini değiştir. AOE Conquerors la beraber 2 yi de TRleştirmen gerekiyo galiba, yardıma ihtiyaç varsa ben yardım ederim. bi yıl önce bende başlamıştım sonra sıkıldım
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 02/08/2004 :  12:10:01  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam yaparım ama ben mytology yi değil normal age of u türkçeleştiriyorum. yinede çoğu kahramanları türkçeleştirirm. zaten az bişey kaldı. uzun diyaloglarla fazla uğraşmadım zaten onlar gereksiz.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000