arkadaşlar ben age of empires2 conquerors oyununu türkçeleştiriyorum. bitirdikten sonrada bunun data dosyalarını bir paket halinde dileyen arkadaşlarıma vericem. ben ayrıca şunu da düşündüm. oyundaki campaign larda bildiğiniz gibi krallıkların yani rakiplerinizin isimleri var. isteyen arkadaşlar varsa bana yazsınlar kendi istedikleri isimlerden koyim. yalnız hangi ismi hangi krallığın yerine koyacağını kendisi söyleyecek. örn: II. Arthur değiştirerek, yani bana kral ismi söyleyin ben de onun yerine koyim. halen oyunun üzerinde çalışıyorum ve bir çok kısmı bitti sayılır. ayrıca önerileriniz varsa da bekliyorum.
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Hero ların da ismini değiştir. AOE Conquerors la beraber 2 yi de TRleştirmen gerekiyo galiba, yardıma ihtiyaç varsa ben yardım ederim. bi yıl önce bende başlamıştım sonra sıkıldım
tamam yaparım ama ben mytology yi değil normal age of u türkçeleştiriyorum. yinede çoğu kahramanları türkçeleştirirm. zaten az bişey kaldı. uzun diyaloglarla fazla uğraşmadım zaten onlar gereksiz.
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....