AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Doom - Quake - Wolfenstein
 DOOM 3 Alpha yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 31/07/2004 :  20:11:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Selam millet. biraz geç oldu ama doom 3'ün demosunu buldum. setup halindeydi dosya. yükledim, bayaa bi uzun sürdü gerçi:) neyse oyunu açtım ama ekranda görüntü filan yok. sadece sürekli siyah arka fon üzerine kahverengi-sarı karışımı şeritler geçiyo. nekadar beklersem bekliim düzelmio. read me de böle bişiden bahsetmemiş. sistem:P4 2.8Ht, 512 Ddr, 128 Fx5700. ekran kartının son sürücüsünü kurdum. Directx 9.0 da kurulu. derdimin çaresini bilen ark varsa bi yardım eli uzatsın. Farewell..

Lost in shadows of my own..

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 01/08/2004 :  23:38:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Saolasın yaa, bende biraz araştırdım derdi nedir die:alfa sürüm sadece 30.82 ile 40.45 sürücüleriyle çalışıyomuş. dünden beri arıyorum, bulamadım. İyi oldu arder:) Farewell..

Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 02/08/2004 :  11:09:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ohh yaa. sonunda denedim oyunu, rahatladım walla :) saolasın.oyun dedikleri kadar warmış hocam nediim. 640x480de açmasına ramen çok temiz görüntü werdi. tabi sonra ben onu 1024x768, highquality'e zorladım:) aslında öyle bile çok iyi çalıştı ama 2. bölümde borulardan fırlayan pinky demon'a p90 bozması taramalımızla saydırıp kan fışkırtınca biraz kasıldı. neyse. bu atmosferi bi undying'de yaşamıştım. son bölümde karşıma çıkan hell knight'a saydırırken bi ara baardıımı farkettim, sonra koptum zaten:P çok sağlam bi oyun geliyo hocam, bukadar söleyebilirim. ışık oyunları we gölgeler sinir bozucu derecede iyi. tırıs tırısa ilerliyosun.. zaten zombiler ölmüyo bi türlü! kalk,yat,kal,yat.. bi de yapay zeka olayı pek yok. zombilerin yanından geçtim, ateş edene kadar tepki vermediler. hatta pompalıyla tek atışta yatırdım, ayağa kalkınca odun gibi dikilmekle yetindiler. neyse kaptırdık:) bulursan mutlaka oyna hocam. şu ara betası çıkmış. 6 bölüm filanmış galiba. bide benim sistemi yaziim: P4 2.8 Ht, 512Ddr 400,128Mb Fx5700. Farewell..

Sayfanın En Üstüne Git

ALEXROSSSPIDERMAN
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/08/2004 :  13:34:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar DOOM 3'ün bi saniyelik kısmını bile oynamam HL2'nin ve DOOM 3'ün grafikleri yeni çıkan oyunlardada var.
Sayfanın En Üstüne Git

ALEXROSSSPIDERMAN
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/08/2004 :  13:10:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
DOOM serisi klasiklerin en başı ama adamların milleti oyalamasına kızdım.Oynarım ama erteleye erteleye bi hal oldular.Zaten oyun dergileri az puan verecek grafikler eskidi diye ondan hiç şüphem yok.
Sayfanın En Üstüne Git

ALEXROSSSPIDERMAN
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/08/2004 :  15:16:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Grafikleri güncelliyorsa yetmeyebilir.Ama azıcık tolerans verirlerse grafiklere çalışır.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000