Beyler slm hemen lafı uzatmadan konuya girmek istiyorum! Şimdi "Magellan" güneş sisteminin içinde "Mactan Base" diye bir yer var."Mactan Base" in içinde 275 kargo taşıyan bi kargo gemisi var.Ama ben "Mactan Base" e giriş yapamıyorum nasıl giriş yapıcam? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
alıntı:Başka bir forumdan olan Cromorg'tan konuyla ilgili yolladığım msjın cevabıdır. ofaruko oyun cok geniş bir alanda geciyor zaten base lere gezegenlere vs hepsine giriste f3 tusunu kullanıyordum eger girilebilen bir yer ise bu tusla girilir ancak oyundaki tum mekanlara giris mümkün degil
Mactan Base sanırım Lane Hacker'ların üssüydü. Sen onlarla dost veya nötr olmadığın sürece hiçbir şekilde üslerine giriş yapamazsın direkman sana saldırırlar.
Bir kere öncelikle Mactan Base'in yerini bilmen gerek, bunun için Magellan Sistemi'ndeki asteroid tarlalarına dal ve Lane Hacker gemileri ara veya Multiplayer oynuyorsan birine sor. Üssü bulduktan sonra zaten seçip f3 dediğin zaman Dock'luyorsun.
Ama tavsiyem Rheinland Sistemi'nden, New Berlin'den Humpback Kargo Gemisi'ni almandır. Kargo limiti 250 ama Mule'dan (senin alacağım 275'lik gemi) daha sağlam ve silah kapasitesi bakımından çok daha iyi.
For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.