Yeni oluşturulan ABD basketbol milli takımı bence bu olimpiyatları alır.Tabii aldıkları bir İtalya mağlubiyeti var fakat bana biraz hafife almışlar gibi geldi o maçta.Sırbistan-Karadağ kadro eksikliğine rağmen iyi mücadele etti ama işe yaramadı.Avrupa basketboluna ve FIBA kurallarına alıştıklarında,ortaya Amerikan milletinin beklentileri ve madalya hırsı katıldığında bu takımı durdurmak...Yoruma açık.Umuyorum 12 dev adam heyecana kapılıp hezimete uğramaz. Genç yeteneklerin ABD kadrosunda baya işe yarayacağını düşünüyorum.LeBron James'in Sırbistan-Karadağ maçında bastığı NBA standarları*'ındaki smaç görülmye değerdi benim görüşüme göre.Eski Yugoslavya gitti yeni Dream Team geldi,tüm basketbol severlere hayırlı uğurlu olsun...
elbette alacaklar :) dream team nba den çıkacak pek çok takıma göre güçsüz olsada dünya standartlarında çok güçlüler sırpları izlediğim kadarıyla ezdiler :P iverson ı kim tutabilirki avrupalılar onların karşısında çok ağır kalıyorlar tek avantajları 3 lükler ama onları da durdular mı tam anlamıyla çaresiz kalıyorlar
valla bence avrupa basketbolunun hakkı yenmemeli sonuçta avrupadan pek çok oyncu nba de ancak bazı şanslı ve yetenekli oyuncu takımında yıldız olabilmiş sream team kötü demiyorum zaten kısacası dream team ama bence avrupa team kupayı alacak şu ana kadar siyahların basketbolda ne kadar başarılı olduklarını gördük ama beyazlar atik zenciler ise dayanıkyı ve atletiktir amerika sırplardan bir kaç tane fast break yedi ancak sonra toparladı ve nba de her maçın mutlaka bir maçın adamı çıkar ama avrupada maçın takımı kazanır kısacası herkese başarılar umarım güzel göze hitab eden bir turnuva olur hakeden kazansın diyorum :)))
valla amerikayı en iyi alan savunması durduruyo çünkü nbade oyuncular genellikle 2 ye 2 hücumu tercih ediyorlar topu alan adan skrinden yararlanıp içine vuruyo ama zone defansta genelde skrin yapılan oyuncu swict yapıyo yani arkadaşının adamını savunmaya başlıyo ki o zaman içeri girebilecek alan kalmıyo bencede sırbistan-karadağ turnuvayı alır kısacası benim favorim .çünkü takım çok istikrarlı sayı bakımından geride kalsalar bile maçı bırakmıyorlar bencede en önemli özellik budur takım inancını kaybetmeden oynamaya devam etmek :))))